Bedrijfsnieuws Beyond Meat

Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Kwartaalcijfers

Beyond Meat: hogere omzet, lagere brutowinst

Een van ’s werelds grootste producenten van vleesvervangers, Beyond Meat, heeft de resultaten over het derde kwartaal bekendgemaakt. Er wordt een hogere omzet gerealiseerd, maar tegelijkertijd ligt de brutowinst lager. Ook het bedrijfsverlies neemt toe. Die resultaten hebben effect op de beurskoers, die al weken daalt. Toch blijft CEO Ethan Brown optimistisch.
12 November 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Vleesvervangers

Beyond Meat hard onderuit op de beurs

Beyond Meat heeft last van hevige tegenwind. De bekende Amerikaanse producent van vleesvervangers heeft aanhoudend last van de coronacrisis en dat tast de resultaten aan. De beurskoers ging eind vorige week hard onderuit.
25 Oktober 2021
McDonalds

Nieuws McDonald's

McDonald’s neemt meer en meer afstand van het rund

Fastfoodketen McDonald’s heeft sinds dinsdag 14 september tijdelijk de ‘McPlant’ toegevoegd aan het menu. Met de toevoeging van de plantaardige burger op basis van erwteneiwit, die is ontwikkeld in samenwerking met koploper Beyond Meat, zet de fastfoodgigant wederom een stap bij rundvlees vandaan. In de toekomst krijgen de kip, vis en vegetarische producten zelfs de voorkeur op het menu.
16 September 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Beyond Meat

Beyond Meat maakt ambities in zuivel bekend

Vleesvervanger Beyond Meat heeft ambities om de zuivel in te gaan. Ze heeft vorige week een aanvraag ingediend om het merk 'Beyond Milk' te registreren bij het U.S Patent and Trademark Office. Beyond Meat wil dit merk inzetten als basis voor het maken van milkshakes, koffie- of theedranken met melk- of melkvervangers. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.
17 Augustus 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Analyse Beyond Meat

Beyond Meat: van sterspeler naar bankzitter

Als consumenten één producent van plantaardige vleesproducten mogen opnoemen, dan denken ze waarschijnlijk het eerste aan Beyond Meat. Het bedrijf van Ethan Brown was een van de eersten van zijn soort en kon daardoor volop groeien de afgelopen jaren. Maar daar lijkt een einde aan gekomen. De jaarresultaten vallen tegen en het succes van een aantal jaar terug kan niet geëvenaard worden. Toenemende concurrentie lijkt daar de oorzaak van te zijn. Een analyse.
10 Augustus 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Podcast 21 juli - Kimberly Bakker

Mooie plus voor Beyond Meat op aandelenbeurs

Beyond Meat heeft gisteren een mooie plus gerealiseerd op de NASDAQ in New York. Maar hoewel deze plus mooi is, presteert de producent van vleesvervangers nog altijd ver onder het gemiddelde. Meer hierover, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
21 Juli 2021
Boerenbusiness Beyond Meat Pluimveevlees

Nieuws Beyond Meat

Beyond Meat breidt assortiment verder uit

Een van de grootste producenten van vleesvervangers, Beyond Meat, breidt het assortiment verder uit, met de 'Beyond Chicken Tenders'. Dat maakt het deze week in een persbericht bekend. Consumenten in de Verenigde Staten kunnen het nieuwe product als eerste uitproberen in bijna 400 restaurants. Over uitbreiding naar andere markten heeft de producent van vleesvervangers nog niets gemeld.
9 Juli 2021
Online boodschappen Ocado

Podcast 7 juli - Kimberly Bakker

Koers van Ocado inderdaad verder in de min

Ocado, de Britse online supermarkt en ontwikkelaar van software, automatiseringssystemen en robotica voor online retailers, zakt verder weg op het aandelenbord. De gepresenteerde jaarcijfers doen het bedrijf geen goed. Dat hadden analisten begin deze week ook al voorspeld.
7 Juli 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden