VarkensvleesRundvleesPluimveevleesEiwitten
Vleesvervangers Schouten Food

Analyse Vlees & Eiwit

Eiwittransitie blijkt gebaat bij minder communicatie

In 2030 moet minimaal de helft van alle eiwitten die in Nederland geconsumeerd worden van plantaardige origine zijn, zo heeft het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) besloten. Uit de recente Eiwitmonitor van de Wageningen Universiteit (WUR) blijkt dat we nog ver van die verhouding afzitten. Toch is de doelstelling van het gros van de Nederlandse supermarkten en kantines nog een stuk ambitieuzer. Dit zet bedrijven er steeds vaker toe aan om grote stappen te zetten, zonder dat naar het publiek te communiceren.
Lees verder
Mosa Meat

Nieuws Vlees & Eiwit

Pluimveegigant PHW investeert in kweekvlees

supermarkt Albert Heijn

Nieuws Vlees & Eiwit

AH vermeldt CO2-uitstoot en mengt rund met kip

Vivera Vleesvervangers

Interview Miek Schlangen

'Structuur vleesvervangers kan stukken beter'

Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Vlees & Eiwit

Frans verbod plantaardige vleesnamen uitgesteld

eiwit

Nieuws Vlees & eiwit

Doel voor consumptie plantaardig eiwit ver weg

zuivel supermarkt Duitsland zuivelconsumptie

Achtergrond Ondernemen

Precisiefermentatie belofte bij zuivelalternatieven

Gro

Food People Timin Bosman Jansen

'Te vroeg zijn werkt niet altijd in je nadeel'

Kweekvlees

Nieuws Vlees & Eiwit

Meatable halveert productietijd kweekvlees

melk schoolmelk

Nieuws Vlees & Eiwit

Kerry heeft primeur met hybride melk

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden