Over Foodbusiness

Foodbusiness is onderdeel van DCA Groep. Sinds de oprichting van DCA in 2005 is markttransparantie onze drijfveer. Wij geloven dat betrouwbare prijs- en marktinformatie essentieel is voor de groter wordende uitdagingen van voedselproductie in de wereld. De internationale grondstoffenmarkten worden steeds volatieler en het wereldtoneel steeds complexer. Met onze activiteiten, producten en services bieden we de basis voor goed risicomanagement en een succesvolle bedrijfsvoering voor bedrijven die elke dag keihard werken voor het voeden van mensen wereldwijd.

Onze marktexperts geven online inzicht in de belangrijkste internationale grondstoffenmarkten met de focus op granen, vlees en zuivel. Met actuele data en prijsinformatie in combinatie met adequate en betrouwbare journalistieke duiding is Foodbusiness elke dag opnieuw een onmisbare bron voor foodprofessionals in binnen- en buitenland.

Heeft u een vraag, tip of tijd om even met ons te sparren? Wij gaan graag met u in gesprek! Laat een berichtje achter via support@foodbusiness.nl of bel ons op 0320 343 368.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden