VarkensvleesRundvleesPluimveevleesEiwitten
Simon Visser

Interview Food People

Vis van de toekomst wordt van rijst gemaakt

Simon Visscher gelooft in een veganistische toekomst. Hoewel het assortiment van vlees- en melkvervangers inmiddels behoorlijk breed is, zijn de alternatieven voor vis alleen nog niet breed beschikbaar. Door zijn achtergrond in de wijnhandel had hij goede contacten in de horeca en dacht hij: zo'n product kan ik op de markt zetten. Dus richtte hij twee jaar geleden de Vegan Visboer op. Met succes, want inmiddels liggen zijn producten in de schappen van de meeste bekende groothandels en zet het bedrijf stappen richting uitbreiding naar het buitenland.
Lees verder
Rugenwalder Vleesvervangers Duitsland

Analyse Vlees & Eiwit

Steeds meer Duitsers kiezen voor vleesvervangers

Danone Nutricia Nuricia

Nieuws Vlees & Eiwit

Nutricia lanceert vegan medische drinkvoeding

Kweekvlees

Nieuws Vlees & Eiwit

Chinese techondernemer investeert in kweekvlees

boter

Analyse Grondstoffen

Dalende zuivelnoteringen uitdagend voor industrie

FrieslandCampina Fermentatie

Nieuws Ondernemen

FrieslandCampina wil snelle eiwitstappen zetten

DOC Kaas

Nieuws Ondernemen

Curator zoekt koper voor failliet Keesmakers

Kweekvlees

Nieuws Vlees & Eiwit

'Nog zeker tot 2025 geen kweekvlees op menu'

kaas

Nieuws Vlees & Eiwit

Those Vegan Cowboys presenteert eerste kaas

Paul Mesters

Interview Paul Mesters

Upcyclen maakt vleesvervanger duurzamer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dag het laatste nieuws in je inbox