VarkensvleesRundvleesPluimveevleesEiwitten
Gro

Food People Timin Bosman Jansen

'Te vroeg zijn werkt niet altijd in je nadeel'

Als leverancier van vleesalternatieven aan de horeca was oesterzwammenverwerker GRO zijn tijd ver vooruit. In 2012 bracht het bedrijf al zijn eerste oesterzwambitterballen op de markt. De zoon van eigenaar Jan-Willen Bosman Jansen, Timin Bosman Jansen, vertelt hoe GRO misschien zelfs wel wat te vroeg startte, maar daar nu de vruchten van plukt.
Lees verder
Kweekvlees

Nieuws Vlees & Eiwit

Meatable halveert productietijd kweekvlees

melk schoolmelk

Nieuws Vlees & Eiwit

Kerry heeft primeur met hybride melk

Vleesvervangers

Nieuws Vlees & Eiwit

Veganuary garandeert niet langer succes op vegamarkt

Rugenwalder Vleesvervangers

Analyse Vlees & Eiwit

Duits voedingsadvies risico voor alternatieve eiwitten

vlees hot dog

Analyse Vlees & Eiwit

Hoe Kraft Heinz inhaalslag wil maken in eiwittransitie

Van Gelder

Interview Gerrit Van Gelder

'Consument wil nog altijd gezonde vleesvervanger'

Vegan Bacon Vleesvervangers

Achtergrond Vlees & Eiwit

Steak en entrecote taboe bij Franse vleesvervanger

Beyond Meat Vleesvervangers

Analyse Vlees & Eiwit

Verlies Beyond Meat groter dan omzet, koers stijgt wel

Kweekvlees kweekkip

Nieuws Vlees & Eiwit

Arizona tweede staat in VS die kweekvlees verbiedt

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden