Bedrijfsnieuws Beyond Meat

Beyond Meat Vleesvervangers

Analyse Beyond Meat

Koers van Beyond Meat blijft voor nu overeind

Vleesvervangersproducent Beyond Meat heeft het zwaar. Door de toenemende concurrentie, een langzaam herstel van de horeca en de tegenvallende retailverkopen viel de omzet het afgelopen kwartaal voor de derde keer op rij tegen. Die negatieve resultaten lijken echter nog geen blijvend effect te hebben op het aandeel van het bedrijf. De koers van Beyond Meat blijft tot nu toe namelijk fier overeind.
28 Juni 2021
Beyond Meat

Podcast 3 juni - Kimberly Bakker

Beyond Meat profiteert van hack bij JBS

De koers van ’s werelds bekendste producent van vleesvervangers, Beyond Meat, heeft geprofiteerd van de hack bij vleesverwerker JBS. Hoe dit zit, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness. En, is het een ontwikkeling die langere tijd aan gaat houden of dat niet?
3 Juni 2021
Beyond Meat

Podcast 28 mei - Kimberly Bakker

Beyond Meat blijf zitten in prijsrally

Beyond Meat, producent van plantaardige vleesvervangers, blijft zitten in de prijsrally die begin deze week begon. Eerder voorspelde beursanalist Alexia Howard nog dat de koers naar $130 zou stijgen, maar die grens is het nu zelfs ruimschoots gepasseerd. Waar komt het aandeel van Beyond Meat op uit en wat is de reden voor die enorme stijging?
28 Mei 2021
Marks and Spencer

Podcast 27 mei - Kimberly Bakker

Nieuwe strategie Marks & Spencer betaalt zich uit

De strategiewijziging die CEO Steve Rowe van Marks & Spencer heeft doorgezet, betaalt zich uit. Investeerders zien weer potentie in het bedrijf en de koers schiet naar boven. Ook Beyond Meat profiteert nog steeds van goede verwachtingen van beursanalisten. Kimberly Bakker vertelt er alles over in een nieuwe Foodbusiness ochtendpodcast.
27 Mei 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Podcast 21 mei - Kimberly Bakker

Brasil Foods, Beyond Meat & Hormel in het groen

Veel felgroene resultaten vanochtend op de aandelenbeurzen. Zowel Brasil Foods, Beyond Meat als Hormel Foods Coöperation tonen positieve resultaten. Wat de redenen daarvoor zijn, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
21 Mei 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Tyson Foods

Tyson Foods gaat strijd aan met Beyond Meat

Voedingsmiddelenconcern Tyson Foods gaat de strijd aan met Beyond Meat. De multinational liet maandag 3 mei namelijk weten om het plantaardige assortiment uit te breiden met hamburgers en worstjes. De concurrentie met Beyond Meat zit 'm vooral in het feit dat Tyson Foods ook een eigen burger op de markt brengt.
5 Mei 2021
financieel beurs

Podcast 04 mei 2021

Beyond Meat lijdt flink onder concurrentie

Beyond Meat lijdt opnieuw flink verlies op de aandelenbeurzen. De concurrentie neemt, zoals we gisteren ook zeiden, toe. Een nieuwe klap is dan ook dat Tyson Foods het assortiment vleesvervangers uitbreidt. Domino’s Pizza daarentegen laat juist behoorlijke groene cijfers zien. Waar dat door komt, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
4 Mei 2021
financieel beurs

Podcast 03 mei 2021

Starbucks en Beyond Meat leveren in op beurs

Starbucks en Beyond Meat hebben afgelopen uren het meeste ingeleverd op de aandelenbeurzen. Beyond Meat kampt met zware concurrentie en Starbucks lijdt flink onder de coronacrisis. Er zijn ook stijgers. Wie dat zijn, dat vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
3 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden
X

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Elke ochtend de laatste marktonwikkelingen

o.a. Zuivel, Vlees, Granen, Suiker, Cacao & Oliën