Bedrijfsnieuws Unilever

frites McDonalds

Nieuws Kwartaalcijfers

Cijfers Q3: McDonald's, AB InBev, Unilever en Corbion

Veel bedrijven publiceren deze week de kwartaalcijfers. De berichten daarover verschijnen in de loop van de dag op deze pagina. Vandaag worden onder meer cijfers van Corbion, Unilever, AB inBev en McDonald's verwacht.
27 Oktober 2022
Unilever

Nieuws Bedrijven

Alan Jope stopt eind 2023 als CEO van Unilever

De CEO van Unilever, Alan Jope legt eind 2023 zijn functie neer. De raad van bestuur gaat per direct op zoek naar zijn opvolger. Daarvoor worden zowel interne als externe kandidaten overwogen.
26 September 2022
ijs

Nieuws Ben & Jerry's

Oprichters Ben & Jerry's protesteren tegen Unilever

Unilever schendt een fusie-overeenkomst uit 2000 door de activiteiten van ijsfabrikant Ben & Jerry's in Israël over te dragen aan een licentiehouder die hun producten op de West Bank kan verkopen. Dat meldde persbureau Reuters na uitspraken door de oprichters van Ben & Jerry's zondag op de Amerikaanse televisiezender MSNBC.
19 September 2022
ijs israel

Nieuws Bedrijven

Ben & Jerry's geeft de strijd tegen Unilever niet op

Ben & Jerry's doet een tweede poging om de verkoop van de Israëlische tak door moederbedrijf Unilever te stoppen. De ijsmaker is van plan om de komende weken een herziene klacht indienen bij de rechtbank in New York. Dat hebben twee mensen met kennis van zaken gezegd tegen Bloomberg. 
8 September 2022
ijs israel

Nieuws Unilever

Ben & Jerry's vangt bot bij rechter

Een rechter heeft een verzoekschrift van Ben & Jerry's verworpen waarmee het bedrijf wilde voorkomen dat moederbedrijf Unilever de Israëlische activiteiten van de ijsfabrikant kan verkopen.
23 Augustus 2022
zuivel ijs

Nieuws Unilever

Ben & Jerry's staakt gesprekken met Unilever

Unilever en Ben & Jerry's hebben hun gesprekken over het conflict over de activiteiten van het merk in Israël stopgezet. De ijsmaker had het moederbedrijf aangeklaagd naar aanleiding van het besluit om de activiteiten van Ben & Jerry's in Israël te verkopen.
1 Augustus 2022
Rotterdam Unilever

Analyse Kwartaalcijfers

Unilever verhoogt prijzen sneller dan concurrentie

Unilever zag de omzet groeien en de afzet dalen tijdens het tweede kwartaal van 2022. Het bedrijf zag zich genoodzaakt de prijzen te verhogen vanwege de inflatie en de gestegen kosten. Een stijging die voorlopig nog niet voorbij lijkt te zijn. 
26 Juli 2022
Unilever

Nieuws Unilever

Tweede kwartaal Unilever stuk beter dan verwacht

De omzet van Unilever is in het tweede kwartaal van 2022 sterker dan verwacht gestegen, ondanks dat de volumes daalden, en de onderneming verhoogde de outlook voor heel dit jaar. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit de kwartaalcijfers van de Britse voedingsgigant.
26 Juli 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden