Actuele prijzen & noteringen
Interviews & trends & opinies
Nieuws, analyses & achtergronden
Marktvideo's
Termijnmarkt Grondstoffen
Technische Analyse

Foodbusiness wordt ook gebruikt door:

Foodbusiness Premium

Markttransparantie is essentieel is voor de groter wordende uitdagingen van voedselproductie in de wereld. De internationale grondstoffenmarkten worden steeds volatieler en het wereldtoneel steeds complexer. Betrouwbare prijs- en marktinformatie vormt de basis van goed risicomanagement en een succesvolle bedrijfsvoering.

Met een Foodbusiness Premium-abonnement heeft u direct toegang tot al het nieuws, analyses en data binnen de foodsector. U krijgt toegang tot alle artikelen en video's, de technische analyse en actuele (grondstof)prijzen en -noteringen. 

Wilt u voor meerdere personen een Foodbusiness Premium afsluiten? Dat kan! Wij denken graag mee voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via: 0320 - 343 368.

 

Stap 1 van 2
Stap 2 van 2
Bij betaling via iDEAL of Credit Card wordt bij verlenging van het abonnement een automatische incasso uitgevoerd.

Dit abonnement bevat:

Toegang tot alle Premium marktinformatie

Met een Premium-abonnement heeft u toegang tot alle besloten artikelen en video’s op Foodbusiness.nl. Dagelijks duiden wij de grondstofmarkten op het gebied van o.a. granen, vlees, zuivel en energie en werpen we een blik op de ontwikkelingen in de foodsector in binnen- en buitenland.

Technische Analyse van grondstoffen en valuta

Binnen Foodbusiness Premium is de technische analyse beschikbaar. Dit is een dashboard met de prijzen en koersprognoses van diverse grondstoffen. Het dashboard bestaat onder meer uit een korte technische analyse van de gekozen futuremarkt en een heldere grafiek van het koersverloop. Ook zijn de steunniveaus, weerstandsniveaus en koersdoelen voor de korte- en lange termijn zichtbaar.

De volgende markten worden gevolgd in de technische analyse: tarwe, sojabonen, korrelmaïs, suiker, ruwe olie, euro/dollar, koolzaad en maïs. U kunt de koersen volgen van tarwe en korrelmaïs op de Matif (Euronext) in Parijs en de koers van sojabonen op de CBoT in Chicago.

Inzicht in actuele prijzen en noteringen

Naast onze analyses bieden we u ook de mogelijkheid om zelf actuele data, prijzen, noteringen en beurskoersen te volgen. Met overzichtelijke grafieken en tabellen heeft u direct inzicht in de laatste prijsinformatie van diverse grondstoffen, vlees, zuivel en de energiemarkten. Ook kunt u zelf eenvoudig trends en ontwikkelingen inzien door verschillende data en periodes met elkaar te vergelijken. Wie goed geïnformeerd is over actuele prijzen en de gebeurtenissen in de markt, kan gedegen beslissingen nemen.

 

 

Vragen en/of opmerkingen?

Onze klantenservice helpt u graag verder:

Telefoonnummer
0320 - 343 368

E-mailadres
support@foodbusiness.nl

Stel uw vraag via de chat

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en ontvang elke dag het laatste nieuws in uw inbox