Premium artikel
Marktflits Commodities
Termijnmarkt Grondstoffen
Technische Analyse

Foodbusiness Premium

Nu tijdelijk verkrijgbaar met 30% korting! Met een Foodbusiness Premium abonnement bent u direct op de hoogte van de laatste noteringen en actuele informatie binnen de foodsector. U krijgt toegang tot alle Premium artikelen en video's en heeft exclusief inzicht in de technische analyse en onze prijzen. Zo leest u altijd het beste van Foodbusiness.

Wilt u graag voor meerdere personen een Foodbusiness Premium afsluiten? Dat kan! Wij kijken graag mee voor een offerte op maat. Neem gerust contact met ons op via: 0320 - 343 368.

 

Jaarabonnement
€ 594,00
€ 415,00 / jaar
Betaling voor dit abonnement vindt jaarlijks plaats
Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd.

Dit abonnement bevat:

Toegang tot alle Premium marktinformatie

Toegang tot alle Premium artikelen en video’s met daarin actueel nieuws, analyses, marktinformatie en spraakmakende interviews over de foodsector. Naast de marktinformatie publiceren we elke twee weken een commodities marktflits waarin onze marktexpert de laatste stand van zaken op de grondstoffenmarkt uiteenzet. Ook is er speciale aandacht voor de vleesmarkt in de wekelijkse marktflits. 

Toegang tot de technische analyse met koersprognose

Binnen Foodbusiness Premium is de technische analyse beschikbaar. Dit is een dashboard met de prijzen en koersprognoses van diverse grondstoffen. Het dashboard bestaat onder meer uit een korte technische analyse van de gekozen futuremarkt en een heldere grafiek van het koersverloop. Ook zijn de steunniveaus, weerstandsniveaus en koersdoelen voor de korte- en lange termijn zichtbaar.

De volgende markten worden gevolgd in de technische analyse: tarwe, sojabonen, korrelmaïs, suiker, ruwe olie, Eurodollar, koolzaad en maïs. U kunt live de koersen volgen van tarwe en korrelmaïs op de Matif (Euronext) in Parijs en de koers van sojabonen op de CBoT in Chicago.

Inzicht in hoogwaardige analyses over diverse grondstofmarkten

Dagelijks verschijnen er op Foodbusiness.nl analyses over diverse markten die belangrijk zijn binnen de foodsector. De markten worden geanalyseerd en er is ook aandacht voor ontwikkelingen binnen de energiemarkt, financiële markt en monetaire markt.

Vragen en/of opmerkingen?

Onze klantenservice helpt u graag verder:

Telefoonnummer
0320 - 343 368

E-mailadres
support@foodbusiness.nl

Stel uw vraag via de chat

Veel gestelde vragen

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief