VarkensvleesRundvleesPluimveevleesEiwitten
Vivera Vleesvervangers

Interview Miek Schlangen

'Structuur vleesvervangers kan stukken beter'

Het is lang en breed bekend dat vleesvervangers op het gebied van structuur nog flinke stappen te zetten hebben. Daarom weidde Miek Schlangen haar promotieonderzoek aan de Wageningen Universiteit aan dit onderwerp. Daarin ontwikkelde ze een objectieve methode om de structuur van vleesvervangers te beoordelen en toonde ze het succes aan van een nieuwe innovatieve methode voor de productie van vleesvervangers.  
Lees verder
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Vlees & Eiwit

Frans verbod plantaardige vleesnamen uitgesteld

eiwit

Nieuws Vlees & eiwit

Doel voor consumptie plantaardig eiwit ver weg

zuivel supermarkt Duitsland zuivelconsumptie

Achtergrond Ondernemen

Precisiefermentatie belofte bij zuivelalternatieven

Gro

Food People Timin Bosman Jansen

'Te vroeg zijn werkt niet altijd in je nadeel'

Kweekvlees

Nieuws Vlees & Eiwit

Meatable halveert productietijd kweekvlees

melk schoolmelk

Nieuws Vlees & Eiwit

Kerry heeft primeur met hybride melk

Vleesvervangers

Nieuws Vlees & Eiwit

Veganuary garandeert niet langer succes op vegamarkt

Rugenwalder Vleesvervangers

Analyse Vlees & Eiwit

Duits voedingsadvies risico voor alternatieve eiwitten

vlees hot dog

Analyse Vlees & Eiwit

Hoe Kraft Heinz inhaalslag wil maken in eiwittransitie

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden