Thuisbezorgd.nl

maaltijdbezorging thuisbezorgd

Analyse Just Eat Takeaway

Koers Just Eat Takeaway verder onder druk

De koers van Just Eat Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd, heeft opnieuw een klap gekregen door gerommel in de top. De beurskoers zakte na de aandeelhoudersvergadering van 4 mei verder omlaag; het aandeel is sinds dinsdag 3 mei met 22% in waarde gedaald.
6 Mei 2022
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Analyse Just Eat Takeaway

Grubhub was slechte keuze voor Just Eat Takeaway

De van oorsprong Nederlandse maaltijdbezorger Just Eat Takeaway ligt behoorlijk onder vuur. Eigenlijk al sinds de bekendmaking van de overname van het Amerikaanse Grubhub. Inmiddels is de koers op de Amsterdamse beurs naar een dieptepunt gezakt. En daarom eisen aandeelhouders dat de Amerikaanse dochteronderneming weer wordt afgestoten.
1 November 2021
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Nieuws Thuisbezorgen

Just Eat Takeaway plust ondanks overnames

Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl heeft in het eerste halfjaar van 2021 een verlies geleden van €486 miljoen. De overnames van het Britse Just Eat en het Amerikaanse Grubhub waren daarvoor de voornaamste oorzaak.
17 Augustus 2021
Just Eat Takeaway

Analyse Just Eat Takeaway

Hoe Just Eat Takeaway een wereldspeler werd

Consumenten bestellen steeds vaker maaltijden. De coronacrisis heeft die trend versneld. In het eerste kwartaal van dit jaar bestelden Nederlanders bijvoorbeeld al 53% meer maaltijden bij Thuisbezorgd.nl dan het jaar daarvoor. Ook het bestelbedrag ligt duidelijk hoger. Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, is een van de grote spelers (naast Deliveroo en Uber Eats) op de markt van thuisbezorging. Toch staat het bedrijf fors in het rood. Investeerders reageerden dan ook niet al te enthousiast op de overname van het Amerikaanse GrubHub. Een analyse.
3 Augustus 2021
deliveroo maaltijdbezorging

Podcast 12 juli - Kimberly Bakker

Thuisbezorging lijdt niet onder versoepelingen

Nu de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden, kunnen we weer het terras op of een etentje inplannen. Toch lijken de thuisbezorgservices daar niet onder te lijden. Er wordt namelijk nog volop besteld. In een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness vertelt Kimberly Bakker er meer over.
12 Juli 2021
maaltijdbezorging thuisbezorgd

Nieuws Bedrijven

Just Eat Takeaway wordt grootste maaltijdbezorger

Just Eat Takeaway neemt de Amerikaanse branchegenoot Grubhub over. Een meerderheid van de aandeelhouders van Grubhub stemde donderdag 10 juni voor de overname. Het Brits-Nederlandse Just Eat Takeaway, het moederbedrijf achter onder andere Thuisbezorgd.nl, wordt met de overname het grootste maaltijdbezorgingsbedrijf buiten China met een bruto omzet van bijna €14 miljard.
10 Juni 2021
maaltijdbezorging thuisbezorgd

Nieuws Thuisbezorgd

Nederlanders bestellen fors meer maaltijden

Dat de coronacrisis afgelopen jaar al voor een flink piek zorgde in het aantal maaltijdbestellingen is ondertussen wel duidelijk, maar ook de afgelopen maanden hebben Nederlanders flink wat bestellingen geplaatst bij Thuisbezorgd.nl. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.
13 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden