Jaarcijfers 2020

A-ware Food Group

Nieuws Business

A-ware boekt flink meer omzet én winst over 2020

Royal A-ware heeft in 2020 een omzet gedraaid van €1,8 miljard en een nettoresultaat geboekt van €36 miljoen. Vergeleken met het jaar ervoor zijn de cijfers aardig verbeterd. Destijds bedroeg de omzet €1,5 miljard bij een winst van €21,5 miljoen.
10 December 2021
Fonterra

Achtergrond Fonterra

Fonterra zit veel beter in vel na grote reorganisatie

De Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Fonterra plukt nog altijd de vruchten van de grootscheepse reorganisatie, die ruim drie jaar terug is doorgevoerd. De winst is opnieuw hoger dan vorig jaar en de melkprijs heeft het hoogste punt sinds 2016 bereikt. Alles ondanks de coronacrisis.
28 September 2021
Vreugdenhil

Nieuws Melk

Opnieuw meer winst voor Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods heeft zich in 2020 opnieuw verbeterd ten opzichte van het voorgaande jaar. Zowel de omzet en winst als de uitbetaalde melkprijs stegen, meldt de onderneming.
6 September 2021
DMK

Nieuws Jaarcijfers 2020

DMK tevreden met tikkie minder winst en omzet

De DMK Group heeft ondanks de coronacrisis een stabiel boekjaar 2020 achter de rug. De Duitse zuivelgigant, waar DOC Kaas onderdeel van uitmaakt, kijkt tevens optimistisch naar het lopende jaar.
16 Juni 2021
financieel rekenen euro rekenmachine

Nieuws Jaarverslag

Greenyard zet verlies om in winst in coronajaar

In gebroken boekjaar 2020/2021 heeft het Belgische Greenyard het verlies dat het vorig jaar moest rapporteren, weten om te zetten in een winst van €1,2 miljoen. Vorig jaar werd een verlies geleden van €68 miljoen.
15 Juni 2021
kaas kaasproductie foodbusiness

Nieuws Jaarcijfers

Meeste kaas van DeltaMilk blijft in Nederland

Coöperatie DeltaMilk heeft vorig jaar een omzet gerealiseerd van €194,4 miljoen. Het is een kleine stijging ten opzichte van het jaar daarvoor. Dat blijkt uit het jaarverslag van de coöperatie. Verder wordt duidelijk dat de meeste kaas die geproduceerd wordt in kaasfabriek De Graafstroom in Nederland blijft.
18 Mei 2021
Dick Hordijk

Interview Dick Hordijk

'Juist nu samenwerken met boer en in voer'

Landbouwcoöperatie Agrifirm heeft een goed jaar achter de rug en kan de leden €27 miljoen uitkeren. Dit ondanks een jaar vol uitdagingen, waaronder de inmiddels alombekende coronacrisis. Hoe heeft het bedrijf dat voor elkaar gekregen? En wat zijn de uitdagingen en doelen voor de komende periode? Boerenbusiness sprak erover met Dick Hordijk, de topman van Royal Agrifirm Group.
31 Maart 2021
suiker Sudzucker

Nieuws Suiker

Südzucker presteert beter dan verwacht

De Duitse suiker- en levensmiddelen fabrikant Südzucker tikte over het afgelopen boekjaar de bovenkant van de winstprognose aan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers die het bedrijf vandaag (woensdag 24 maart) naar buiten bracht. Vooral de suikerdivisie presteerde goed.
24 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden