Shutterstock

Nieuws Overname

Wemmers Tanktransport ingelijfd bij Nijhof-Wassink

14 December 2021 - Kimberly Bakker

Nijhof-Wassink Group neemt Wemmers Tanktransport over. Dat hebben beide partijen vandaag (dinsdag 14 december) bekendgemaakt. "We hebben naar de huidige marktomstandigheden en de verschillende scenario's gekeken om ook in de toekomst een gezonde transportgroep te blijven", meldt Wemmers-directeur Paul van den Nieuwenhuizen. Een overname was een van de mogelijkheden om bestaansrecht te creëren.

Nijhof-Wassink Group en Wemmers Tanktransport gaan samen verder. "Alle activiteiten, vestigingen en medewerkers van Wemmers Tanktransport zijn vanaf 1 januari 2022 onderdeel van Nijhof-Wassink Group", staat in een persbericht. Beide bedrijven richten zich op bulktransport. Een zeer concurrerende markt, zo stellen de transportbedrijven. Door het samenvoegen van kennis en netwerken wordt het aantal vakspecialisten flink uitgebreid. "Zo houden we de thema's kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit centraal", aldus Erik Schiphorst, de CEO van Nijhof-Wassink Group.

Paul van den Nieuwenhuizen, de directeur van Wemmers Tanktransport, vult aan: "We hebben naar de huidige marktomstandigheden en de verschillende scenario's gekeken om ook in de toekomst een gezonde transportgroep te blijven. Een overname behoorde tot één van de mogelijkheden waarbij toekomstperspectief en aandacht voor de medewerkers van doorslaggevend belang waren." Na de overname zal Nijhof-Wassink Group in acht thuislanden actief zijn.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Kimberly Bakker

Kimberly Bakker is content coördinator bij Foodbusiness. In haar dagelijkse leven speelt sport een belangrijke rol en voeding is voor een optimale prestatie uiteraard van groot belang. Met analyses over bijvoorbeeld de grondstoffenmarkt, achtergronden bij het nieuws en interviews met startups geeft ze duiding aan de gehele ‘foodbusiness’.

Analyse Logistiek

Zitten containertarieven op hun (voorlopige) piek?

Analyse Logistiek

Veel foodbedrijven ervaren toeleveringsproblemen

Analyse Logistiek

Voedingsproducenten VS vrezen grote havenstaking

Analyse Logistiek

Vrachtwagenchauffeurs dreigen VK te gaan mijden

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden