Bedrijfsnieuws De Fryske

De Fryske

Nieuws Ondernemen

De Fryske haalt rap bedrag binnen met sharefunding

De Fryske, maker van duurzame, vogelvriendelijke kazen in Lemmer, heeft 750.000 euro nodig om verder te groeien, zei initiatiefnemer Catharinus Wierda vorige week bij ons in de studio. Binnen twee dagen na lancering op het groene sharefundings platform Broccoli heeft De Fryske dat bedrag al opgehaald. Vanwege het succes komt er een tweede ronde waarvoor belangstellenden zich nu kunnen inschrijven.
19 Juni 2023
De Fryske

Nieuws Ondernemen

De Fryske wordt coöperatie van boeren én klanten

De Fryske in Lemmer, een maker van duurzame en vogelvriendelijke kazen, wordt geherstructureerd naar een coöperatie. Niet alleen boeren kunnen lid worden van deze zuivelcoöperatie, maar ook klanten van de Fryske kunnen mede-eigenaar worden.
26 Mei 2023
De Fryske

Nieuws Ondernemen

De Fryske werkt samen met Vogelbescherming

Kaasmaker de Fryske kondigt een samenwerking aan met Vogelbescherming Nederland. Het kaasconcern zet zich al langer in voor vogelvriendelijke kaasproductie, maar zet met de actieve samenwerking een nieuwe stap om de rest van de keten mee te krijgen.

21 Maart 2023
kaas

Nieuws Zuivel

De Fryske krijgt Beter Leven-keurmerk

Zuivelbedrijf De Fryske draagt binnenkort het Beter Leven keurmerk, zo maakt het 'weidevogelvriendelijke' kaasmerk bekend in een persbericht. Het Beter Leven keurmerk is pas sinds kort beschikbaar voor zuivelproducten. Eerder introduceerde supermarkt Lidl een kaas met de maximale drie sterren van het keurmerk.
25 Oktober 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden