Bedrijfsnieuws Just Eat Takeaway

maaltijdbezorging thuisbezorgd

Nieuws Thuisbezorgd.nl

Banken verlagen koersdoel Just Eat Takeaway

Citi Research heeft het koersdoel voor Just Eat Takeaway verlaagd van 98,00 naar 37,00 euro, maar handhaafde het koopadvies voor het aandeel. Barclays heeft dinsdag het koersdoel voor Just Eat Takeaway stevig verlaagd van 31,00 naar 20,00 euro met een onveranderd Overwogen advies.
20 Juli 2022
maaltijdbezorging thuisbezorgd

Nieuws Marqt

Thuisbezorgd bezorgt boodschappen van Marqt

Duurzame supermarktketen Marqt gaat boodschappen bezorgen. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Thuisbezorgd.nl. Binnenkort kunnen klanten in Amsterdam en Den Haag zeven dagen per week boodschappen bestellen.
18 Juli 2022
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Nieuws Maaltijdbezorger

Just Eat Takeaway gaat commissie verhogen

27 Juni 2022
Just Eat Takeaway

Nieuws Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway stopt activiteiten in Roemenië

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway stopt per 1 juni met de activiteiten in Roemenië. De reden? Het concern wil zich focussen op markten waar een stevige en winstgevende positie kan worden bereikt.
10 Mei 2022
maaltijdbezorging thuisbezorgd

Analyse Just Eat Takeaway

Koers Just Eat Takeaway verder onder druk

De koers van Just Eat Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd, heeft opnieuw een klap gekregen door gerommel in de top. De beurskoers zakte na de aandeelhoudersvergadering van 4 mei verder omlaag; het aandeel is sinds dinsdag 3 mei met 22% in waarde gedaald.
6 Mei 2022
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Nieuws Kwartaalcijfers

Just Eat Takeaway levert in op marktaandeel in VS

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway heeft het aantal verwerkte bestellingen over het eerste kwartaal licht terug zien lopen. De coronacrisis zorgde afgelopen jaren voor een forse groei in het aantal orders, dat effect is nu uitgewerkt.
20 April 2022
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Nieuws Jaarcijfers

Just Eat Takeway bezorgt miljard verlies over 2021

Just Eat Takeaway.com heeft het jaar 2021 afgesloten met een verlies van €1,04 miljard. Ook het jaar ervoor schreef de maaltijdbezorger rode cijfers, maar toen bleef het verlies beperkt tot €151 miljoen. Het Nederlandse concern heeft fors afgeschreven op drie grote overnamen in de afgelopen twee jaar en lijkt daarmee de weg voor winst dit lopende jaar vrij te willen maken. 
2 Maart 2022
maaltijdbezorging Just Eat Takeaway

Nieuws Just Eat Takeaway

Just Eat Takeaway verdwijnt van Nasdaq

Just Eat Takeaway heeft besloten om met de beurshandel in de Verenigde Staten te stoppen, mede omdat dit behoorlijk wat kosten met zich meebrengt. Uiteindelijk wil de maaltijdbezorger in de eerste helft van 2023 volledig van de Amerikaanse beurs zijn verdwenen. In 2021 liet Just Eat Takeaway al weten dat het kritischer ging kijken naar de beursnoteringen.
8 Februari 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden