Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Nieuws Marqt

Thuisbezorgd bezorgt boodschappen van Marqt

18 Juli 2022 - Redactie Foodbusiness

Duurzame supermarktketen Marqt gaat boodschappen bezorgen. Daarvoor werkt het bedrijf samen met Thuisbezorgd.nl. Binnenkort kunnen klanten in Amsterdam en Den Haag zeven dagen per week boodschappen bestellen.

De supermarktketen volgt daarmee het  voorbeeld van Albert Heijn en Jumbo die met Deliveroo en Gorillas in zee gingen voor het flitsbezorgen van boodschappen. 

In het persbericht laat Thuisbezorgd.nl weten dat consumenten meer dan driehonderd producten van Marqt thuis kunnen laten bezorgen. Dit kan tussen 10.00 en 19.00 uur op maandag tot en met zaterdag en tussen 11.00 en 19.00 uur op zondag. 

''We zien tegenwoordig dat consumenten ons platform niet alleen omarmen voor het bezorgen van hun favoriete maaltijd, maar ook voor het bezorgen van boodschappen en gemaksartikelen, of dat nu verse groenten en fruit zijn, of essentiële voorraadartikelen'', zegt Gijs Weterings, Country Director bij Thuisbezorgd.nl. ''Daarom behoren supermarkten als Marqt tot de snelst groeiende sectoren voor bezorging.''

Flitsbezorging
Met de samenwerking zet Thuisbezorgd.nl de eerste stappen in de markt van de flitsbezorging, oftewel de razendsnelle boodschappenbezorging. Een belangrijk voordeel ten opzichte van concurrenten als Gorillas en Flink is dat het niet nodig is om darkstores te openen, de bestellingen worden opgehaald in de winkels van Marqt. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden