Bedrijfsovername

deal akkoord overeenkomst

Nieuws Overname

Wemmers Tanktransport ingelijfd bij Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink Group neemt Wemmers Tanktransport over. Dat hebben beide partijen vandaag (dinsdag 14 december) bekendgemaakt. 'We hebben naar de huidige marktomstandigheden en de verschillende scenario's gekeken om ook in de toekomst een gezonde transportgroep te blijven', meldt Wemmers-directeur Paul van den Nieuwenhuizen. Een overname was een van de mogelijkheden om bestaansrecht te creëren.
14 December 2021
erwten

Nieuws Bedrijfsovername

Vestkorn Milling wordt onderdeel van DSM

Vestkorn Milling, een van de grootste Europese producenten van erwten en bonen voor de alternatieve eiwitmarkt, wordt onderdeel van DSM. “Steeds meer producenten zoeken partners die een breed portfolio van ingrediënten, expertise en oplossingen kunnen bieden om hen te helpen zich te onderscheiden”, meldt het Nederlandse bedrijf.
30 November 2021
Archer Daniels Midland

Nieuws Acquisitie

Archer Daniels Midland neemt Sojaprotein over

Voedingsbedrijf Archer Daniels Midland (ADM) kondigt vandaag aan dat het de overname van Sojaprotein heeft afgerond. Sojaprotein is een Europese leverancier van niet-GMO geproduceerde soja-ingrediënten. Door de overname kan ADM nog verder groeien in de markt van alternatieve eiwitproducten.
29 November 2021
bedrijfsopvolging deal agribusiness bedrijfsovername

Nieuws Verpakkingsindustrie

PFF Group wil met Sirap UK assortiment diversifiëren

Sirap UK, een onderdeel van het Italiaanse Sirap Group, is overgenomen door verpakkingsspecialist PFF Group. Dat maken beide partijen deze week bekend. Deze overname biedt PFF Group een mogelijkheid om het productassortiment te diversifiëren.
24 November 2021
bedrijfsopvolging deal agribusiness bedrijfsovername

Nieuws Neerlands Glorie

Neerlands Glorie neemt Four Seasons Food over

Neerlands Glorie Groente & Fruit neemt met terugwerkende kracht – vanaf 1 januari 2021 – alle aandelen van Four Seasons Foods over. Dat maken beide partijen deze week bekend. “De overname zal onder meer een boost geven aan de aanhoudende groei van groenten en peulvruchten in stazakken”, aldus Timo Hoogeboom, CEO van Neerlands Glorie.
10 November 2021
bedrijfsopvolging deal agribusiness bedrijfsovername

Nieuws Overname

Waarom kiest Albron voor overname van Buurtboer?

Cateringorganisatie Albron en initiatief 'De Buurtboer' hebben afgelopen week bekendgemaakt samen verder te gaan. Albron neemt het laatstgenoemde bedrijf op in het portfolio. Via een abonnementsmodel richt De Buurtboer zich op het leveren van vers en lokaal geproduceerde bedrijfslunches. Wat zijn voor beide partijen de voordelen van deze overname?
20 Oktober 2021
blauwe bessen

Nieuws Overname

Hortifrut breidt uit met overname Atlantic Blue

Hortifrut heeft straks de mogelijkheid om jaarrond bessen te leveren aan de Nederlandse en Europese markt. Door de overname van marktleider Atlantic Blue – wat Hortifrut dinsdag 19 oktober bekend heeft gemaakt – is het bedrijf in staat het teeltgebied met zo’n 20% te vergroten. Volgens CEO Juan Ignacio Allende is dit de meest strategische acquisitie ooit.
19 Oktober 2021
supermarkt Albert Heijn vleeswaren

Nieuws Overname

Worstenmaker Stegeman valt in Belgische handen

Worstenmaker Stegeman, één van de bekendste vleeswarenproducenten in ons land, wordt overgenomen door het Belgische vleesconcern Ter Beke. Daarmee gaat er opnieuw een nieuwe eigenaar met Stegeman aan de haal.
7 Oktober 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief