Bedrijfsnieuws Kellogg Company

Kelloggs

Nieuws Ondernemen

Kellogg maakt namen nieuwe bedrijven bekend

Kellogg heeft de namen bekend gemaakt van de twee bedrijven waarin het concern zich gaat opsplitsen aan het einde van dit jaar. 
16 Maart 2023
Kelloggs

Nieuws Kellogg

Kellogg kent beter dan verwacht tweede kwartaal

Kellogg Company, bekend van onder meer ontbijtgranen en Pringles, zag de netto-omzet in het tweede kwartaal van 2022 met 8,7% groeien naar $3,86 miljard. Het bedrijf verwacht nu dat de omzet voor het hele jaar met 7% tot 8% zal groeien. Eerder was dat nog 4%.
4 Augustus 2022
Kelloggs

Nieuws Ontbijtgranen

Kellogg splitst in drie zelfstandige bedrijven

Kellogg, bekend van de onbijtgranen, is van plan om het bedrijf in drie zelfstandige onderdelen te splitsen. Dat worden de Noord-Amerikaanse ontbijtgranentak, de plantaardige tak en de snack-tak. Onder deze laatste tak vallen ook de Europese ontbijtgranen.
21 Juni 2022
Kelloggs

Nieuws Kwartaalcijfers

Kellogg Company ziet zowel winst als omzet stijgen

The Kellogg Company heeft over het eerste kwartaal zowel een hogere winst als omzet gerealiseerd. De producent van ontbijtgranen wijdt de groei aan een combinatie van doorgevoerde prijsverhogingen en een stabiele vraag.
5 Mei 2022
Kelloggs

Nieuws Kellogg's kwartaalcijfers

Kellogg's groeit minder hard dan in 2020

Kellogg's groeide in het vierde kwartaal van 2021 met 5,2% organische groei. Het totale resultaat viel wel lager uit in vergelijking tot het vierde kwartaal van een jaar ervoor. Dat werd voornamelijk veroorzaakt door de effecten van de stakingen op het bedrijf en de bijbehorende problemen in de logistiek.
10 Februari 2022
Kelloggs

Analyse Kellogg Company

Pieken en dalen voor Kellogg Company

Voor veel voedingsmiddelenbedrijven was afgelopen jaar een roerig jaar. Kellog Company zag in 2021 ook pieken en dalen. Het beursverloop was ongeveer net zo grillig als het coronavirus. De stroeve onderhandelingen met de medewerkers van de eigen graanfabrieken gaf de beurskoers een nog temperamentvoller verloop.
4 Januari 2022
Kelloggs

Nieuws Kellogg Company

Kellogg Company sluit toch voorlopige overeenkomst

Kellogg Company heeft toch nog een voorlopige overeenkomst gesloten met de vakbonden van de stakende medewerkers van de graanfabrieken. Dit is de tweede voorlopige deal; de eerste werd begin december verworpen.
21 December 2021
Kelloggs

Nieuws Kellogg Company

Kellogg Company vervangt 1.400 stakende werknemers

Kellogg Company gaat de 1.400 werknemers die sinds begin van de maand oktober staakten, 'permanent vervangen'. Het besluit volgt op het voorlopige cao-akkoord dat afgelopen week werd bereikt. Dat akkoord werd uiteindelijk toch afgewezen door een meerderheid van het personeel, aldus de vakbonden. 
9 December 2021

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en ontvang elke dag het laatste nieuws in uw inbox