Bedrijfsnieuws Kellogg Company

Kelloggs

Nieuws Kellogg's

Einde staking bij Kellogg's na akkoord met vakbond

Kellogg's Company bereikte vorige week een voorlopig akkoord met de vakbond waarvan de leden twee maanden staakten in zijn graanfabrieken. Er is een overeenkomst bereikt voor een nieuw vijfjarig arbeidscontract voor de 1400 werknemers in de graanfabrieken in onder andere Battle Creek, Lancaster en Memphis. Op de Amerikaanse beurs blijft Kellogg's een grillig beeld geven. 
7 December 2021
Kelloggs

Analyse Kellogg Company

Kellogg Company vertoont wisselend beeld

Kellogg Company heeft de resultaten over het derde kwartaal bekendgemaakt. Het verhoogt de verkoopvooruitzichten voor dit jaar, maar waarschuwde dat de winst lager uitkomt door de uitdagingen met de toeleveringsketen en de arbeidskosten. De Amerikaanse foodgigant laat daardoor een wisselend beeld op de beurs zien, al wordt dat waarschijnlijk ook veroorzaakt door stroeve onderhandelingen.
11 November 2021
Kelloggs

Nieuws Kwartaalcijfers

Uitdagingen staan omzet Kellogg's niet in de weg

Het Amerikaanse voedingsmiddelenbedrijf Kellogg's is in het tweede kwartaal op een omzet uitgekomen van $3,56 miljard. Dat is 2,6% hoger dan in de vergelijkbare periode in 2020. De organische omzet was 0,4% lager. De vele problemen in de toeleveringsketen, als gevolg van de coronacrisis, plaatsten de multinational voor grote uitdagingen.
10 Augustus 2021
Boerenbusiness

Nieuws Investeringen

Kellogg ziet Europese liefde voor Pringles en investeert

Europeanen zijn dol op Pringles. Het kokertje is alom bekend en iedereen kent de struggle om die laatste paar chipjes uit de verpakking te krijgen (zonder al te veel te kruimelen). The Kellogg Company, het moederbedrijf achter het merk, erkent die Europese liefde voor Pringles en investeert daarom fors in het merk. Sinds november 2019 heeft de Europese divisie al €140 miljoen in de fabrieken gepompt.
7 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden