Bedrijfsnieuws Beyond Meat

Boerenbusiness Beyond Meat

Nieuws Veganistisch

Vleesvervanger nog geen succes in de VS

Dat vleesvervangers niet voor iedereen een alternatief zijn, werd afgelopen week duidelijk toen de Amerikaanse restaurant-en cadeauwinkelketen Cracker Barrel bekendmaakte ook vegan vlees van Beyond Meat te gaan serveren. De reacties waren niet mals. Is de hype voor het plantaardige vleesbedrijf voorbij? 
8 Augustus 2022
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Beyond Meat

Beyond Meat gaat reorganiseren

Beyond Meat heeft in het tweede kwartaal van 2022 minder omzet behaald en ontslaat 4 procent van het personeel om kosten te besparen. Dit meldde de Amerikaanse producent van vleesvervangers donderdag nabeurs.
5 Augustus 2022
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Vleesvervangers

Beyond Meat beticht van onjuiste claim over burger

Beyond Meat is in de Verenigde Staten voor de rechter gedaagd. Het bedrijf moet voor de rechter verschijnen omdat volgens concurrent Don Lee Farms de claims wat betreft eiwitgehalten op producten van Beyond Meat niet klopt.
9 Juni 2022
Beyond Meat

Nieuws Vleesvervanger

Beyond Meat zet Kim Kardashian in

Beyond Meat zet de Amerikaanse influencer Kim Kardashian in voor hun nieuwe promotiecampagne voor plantaardige vleesproducten. Volgens het Amerikaanse bedrijf staat Kardashian 'synoniem voor onberispelijke smaak in eten, mode, schoonheid en meer.' Ze is door Beyond Meat benoemd als Chief Taste Consultant, oftewel chef in het smaakadvies.
24 Mei 2022
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Kwartaalcijfers

Beyond Meat ziet verlies opnieuw oplopen

Beyond Meat heeft in het eerste kwartaal een aanzienlijk groter verlies geleden dan verwacht. De expansiedrift van het bedrijf dat vleesalternatieven produceert, heeft een flinke hap uit de kortetermijnresultaten genomen.
12 Mei 2022
Beyond Meat Vleesvervangers

Analyse Beyond Meat

Concurrentie maakt gehakt van koers Beyond Meat

In 2019 noteerde de koers van Beyond Meat $234, maar intussen is ruim 80% van de beurswaarde in rook opgegaan. De bekende Amerikaanse producent van vleesvervangers heeft last van opkomende concurrentie die ook brood zien in deze groeimarkt, maar toch minder snel groeit dan beleggers aanvankelijk voor mogelijk hielden.
18 April 2022
Beyond Meat

Analyse Beyond Meat

Beyond Meat noteert plusje op Wall Street

Beyond Meat had vorige week een kleine opleving op Wall Street. Het lichtpuntje waardoor de koersen wat stegen, was het nieuws dat fastfoodketen Kentucky Fried Chicken (KFC) de kipvervanger vanaf vandaag (10 januari) in de Verenigde Staten uitrolt. Het is de vraag of Beyond Meat zich in 2022 blijvend kan onderscheiden in de markt van vleesvervangers.
10 Januari 2022
McDonalds

Nieuws McDonald's

McDonald's en Beyond Meat zien potentie in McPlant

De plantaardige burger 'McPlant', die fastfoodketen McDonald's in samenwerking met Beyond Meat op de menukaart heeft gezet, zal aankomend jaar in veel meer filialen te vinden zijn. Dat is de verwachting van twee analisten op Wall Street. Een landelijke uitrol zou aan het einde van het eerste kwartaal moeten plaatsvinden. De beurskoers van Beyond Meat reageerde met een tijdelijke opleving.
17 December 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden