Bedrijfsnieuws Nestlé

Nestle

Analyse Bedrijf

Nestlé zet grote stappen op plantaardige markt

Voedselgigant Nestlé is in nagenoeg elk supermarktschap te vinden. Een segment waar het bedrijf zich met toenemende mate opgaat richten is plant-based. Zo wordt duidelijk uit het jaaroverzicht dat het bedrijf deze week publiceerde.
21 Maart 2023
Vreugdenhil

Nieuws Bedrijven

Vreugdenhil en Nestlé investeren in CO2-reductie

Vreugdenhil Dairy Food en Nestlé gaan samen investeren in de reductie van de CO2-emissie vanuit de melkveehouderij. Hiervoor is een bedrag van €50 miljoen gereserveerd. Daaruit krijgen boeren betaald voor een lagere CO2-uitstoot per kilo melk en voor eventuele investeringen om dat doel te bereiken.
2 December 2022
melkpoeder Nestle

Nieuws Nestlé

Nestlé steekt bijna 2 miljard dollar in Saoedi-Arabië

De komende tien jaar zal Nesté $1,86 miljard in Saudi Arabië investeren, maakte het investeringsministerie van het land woensdag via Twitter bekend. 
25 November 2022
Nestle

Analyse Nestlé

Koffie belangrijke pijler voor Nestlé in toekomst

De Zwitserse voedingsgigant Nestlé lijkt koffie te zien als een van de toekomstige pijlers van het bedrijf. Zo werd deze week bekend dat het koffiemerk Seattle's Best Coffee overneemt van Starbucks en eerder maakte het bekend ruim 1 miljard in een duurzame koffieketen te steken. 
20 Oktober 2022
Nestle Nescafé

Nieuws Nestlé

Nestlé neemt koffiemerk over van Starbucks

Nestlé heeft bekendgemaakt dat het koffiemerk Seattle's Best Coffee overneemt van Starbucks. Met de overname zet het Zwitserse bedrijf in op duurzame groei in de koffiecategorie. 
19 Oktober 2022
Nestle

Nieuws Nestlé

Nestlé noteert omzetgroei en verhoogt outlook

Nestlé heeft de omzetverwachting voor heel 2022 iets naar boven bijgesteld. Dit bleek woensdag uit een kwartaalupdate van de Zwitserse voedselgigant. 
19 Oktober 2022
Nestle

Nieuws Nestlé

Nestlé investeert in gas, olie, koffie en diervoeding

Nestlé heeft bekend gemaakt hoe het de energiecrisis in Europa en de voortdurende inflatie te lijf wil gaan. Op een investeerdersevenement vertelde CFO François-Xavier Roger  dat het bedrijf waar mogelijk gaat overstappen van gas naar olie en waar dat niet kan worden gasvoorraden aangelegd voor de winter. 
9 September 2022
Kitkat

Nieuws KitKat

Nestlé lanceert vegan KitKat in 15 landen

Na een succesvolle test in Oktober 2021 komt de Kitkat V, de vegan chocoladereep nu definitief op de markt in 15 Europese landen, het is nog niet bekend of Nederland daar bij hoort. De reep is vanaf vrijdag verkrijgbaar.
29 Augustus 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden