Bedrijfsnieuws Ausnutria

Ausnutria

Nieuws Bedrijven

Winst Ausnutria lager door malaise zuivelmarkt China

Kindervoedingsbedrijf Ausnutria heeft over 2023 een ruim 5% lagere omzet geboekt. De winst daalde een veelvoud daarvan, maar toch bleef het bedrijf nog duidelijke zwarte cijfers draaien.
28 Maart 2024
Ausnutria

Nieuws Melk

Personeel Ausnutria hervat werk na actiemaand

Dankzij een akkoord over een verbeterd sociaal plan worden de stakingsacties bij Ausnutria beëindigd. Het akkoord is bereikt na ongeveer een maand actievoeren.
9 Februari 2024
Ausnutria

Analyse Ondernemen

Hoe groeibriljant Ausnutria de wind tegen kreeg

Bij het Chinees-Nederlandse Ausnutria is een grote reorganisatie gaande. De groeibriljant in geitenmelkzuivel ziet de resultaten onderuit gaan en heeft bovendien de interne financiële controle processen niet op orde. Ondertussen wordt het management steeds meer Chinees. 
10 Januari 2024
Ausnutria

Nieuws Bedrijven

Actie bij Ausnutria om 'te lage' ontslagvergoeding

Kindervoedingsproducent Ausnutria houdt voet bij stuk in het geschil met de vakbonden over het sociaal plan van het bedrijf, dat bezig is met een reorganisatieronde. Kern van het geschil is de ontslagvergoeding per gewerkt jaar.
8 Januari 2024
Ausnutria

Nieuws Ondernemen

Ausnutria hield intern te weinig vinger aan de pols

Bij zuivelconcern Ausnutria in China zijn in de periode van begin 2020 tot en met maart 2023 gebreken in de interne controle vastgesteld, waardoor een te hoge omzet is gerapporteerd. Dat is onder meer omdat kortingen niet zijn verwerkt, er te weinig periodieke tussenbalansen zijn opgemaakt en zo het zicht over diverse posten is verloren.
4 Januari 2024
Ausnutria

Nieuws ondernemen

Ausnutria moet bijsturen door lagere afzet China

Ausnutria Nederland moet reorganiseren vanwege een dalende afzet van kinder- en babyvoeding naar met name China. Hierdoor komen in eerste instantie zo'n zestig arbeidsplaatsen te vervallen in de fabriek in Leeuwarden. Ook gaat het productietempo omlaag.
1 November 2023
Ausnutria

Nieuws Ondernemen

Ausnutria gaat uitdagingen aan in afzetmarkt

Zuivel- en kindervoedingsbedrijf Ausnutria heeft in de eerste helft van dit jaar een iets minder resultaat geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar, maar het werkt hard aan herstel. Dit onder meer via verbreding van de afzet, versterking van het productaanbod en een herstructurering/reorganisatie.
31 Augustus 2023
Ausnutria

Nieuws Ondernemen

FDA keurt flesvoeding geitenmelk Ausnutria goed

Ausnutria heeft van de Amerikaanse Food and Drug Administration toegang tot de Amerikaanse markt gekregen om daar de zuigelingenvoeding van Kabrita te verkopen. 
13 Juli 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden