Bedrijfsnieuws Starbucks

Starbucks Coffee

Achtergrond Starbucks

Coronacrisis houdt koers van Starbucks in macht

De coronapandemie leeft wereldwijd opnieuw op, zo lijkt het als gekeken wordt naar de huidige besmettingscijfers. Slecht nieuws voor horecagelegenheden, waaronder Starbucks. Hoewel de resultaten over het afgelopen jaar buitengewoon goed waren, trapt de keten dit nieuwe jaar af met meer onzekerheden dan kansen. En dat heeft gevolgen voor de beurskoers van de Amerikaanse koffieketen.
13 Januari 2022
melk zuivel

Nieuws Duurzaamheid

Starbucks en Arla willen samen voetafdruk verlagen

Koffieketen Starbucks en zuivelcoöperatie Arla gaan samen de ecologische voetafdruk van zuivel verkleinen. Starbucks wil in 2030 minimaal 50% minder emissies uitstoten. Zuivel is op dit moment goed voor circa 22% van de koolstofvoetafdruk van de koffieketen. Samenwerken is voor de twee bedrijven het enige 'wapen' in de race naar grondstofneutraal werken.
24 November 2021
Starbucks Coffee

Analyse Starbucks

Starbucks laat zich niet verslaan door coronacrisis

Starbucks. Het is al jaren de bekendste koffieketen ter wereld. Onder andere omdat er voor ieder wat wils is: van simpele zwarte koffie en groene thee tot een ice coffee of een latte macchiato. Met ruim 30.000 vestigingen mag het zich daarnaast ook met stipt de grootste noemen. En de keten laat zich niet uit het veld slaan door de coronacrisis, zo blijkt wel uit de recent gepubliceerde kwartaalcijfers. Een analyse.
16 Juni 2021
financieel beurs

Podcast 03 mei 2021

Starbucks en Beyond Meat leveren in op beurs

Starbucks en Beyond Meat hebben afgelopen uren het meeste ingeleverd op de aandelenbeurzen. Beyond Meat kampt met zware concurrentie en Starbucks lijdt flink onder de coronacrisis. Er zijn ook stijgers. Wie dat zijn, dat vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
3 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden