Jaarcijfers 2021

Bonduelle Group

Analyse Bonduelle Group

Bonduelle Group groeit ondanks wisselende koers

Ondanks de wisselende koersbewegingen en de coronacrisis boekte Bonduelle Group afgelopen jaar groei. De netto-omzet steeg met €2,7 miljoen (+1,6%) op 'like-for-like'-basis, zo meldt het bedrijf in de jaarcijfers. Voor komend jaar streeft het Franse bedrijf naar een omzetgroei van 3%. De Noord-Amerikaanse tak wordt strategisch herzien.
13 Oktober 2021
suiker

Nieuws Südzucker

Südzucker voorziet hogere omzet in segment suiker

Südzucker verwacht dit boekjaar een hogere omzet neer te zetten dan afgelopen jaar. Dat maakt het bekend in een kwartaalbericht. Vooral in het segment ‘suiker’ voorziet het positieve resultaten. Het is wel opvallend dat de suikerproducent zo goed gestemd is, want de cijfers over het eerste kwartaal van het huidige boekjaar zijn niet bijster positief. Zo steeg de omzet, maar daalde de winst voor aftrek van belastingen én ook het bedrijfsresultaat komt lager uit.
9 Juli 2021
financieel rekenen euro rekenmachine

Nieuws Jaarverslag

Greenyard zet verlies om in winst in coronajaar

In gebroken boekjaar 2020/2021 heeft het Belgische Greenyard het verlies dat het vorig jaar moest rapporteren, weten om te zetten in een winst van €1,2 miljoen. Vorig jaar werd een verlies geleden van €68 miljoen.
15 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden