Jumbo

Jumbo Online boodschappen

Analyse Jumbo

Hoge inkoopkosten kunnen strategie Jumbo beperken

Bij de presentatie van de halfjaarcijfers van Jumbo klonken wat wolkjes door over hogere kosten, maar overheerste de blije toon over het behalen van de omzetdoelstelling. In het jaar van de honderdste verjaardag van het bedrijf wil Jumbo door de grens van €10 miljard omzet breken. Dat lijkt te lukken. Toch is denkbaar dat de wolkjes het bedrijf tot een nieuwe koers dwingen.
22 Juli 2021
supermarkt Jumbo

Nieuws Vlees

Ook supermarkten geen klant meer bij Gosschalk

De lijst met bedrijven die stoppen met het afnemen van vlees bij Slachterij Gosschalk wordt steeds groter. Na McDonald's zijn ook verscheidene supermarkten gestopt met het afnemen van vlees bij het slachthuis.
6 Juli 2021
Jumbo Online boodschappen

Nieuws Jumbo

Jumbo kondigt wijzigingen in organisatie aan

Supermarktketen Jumbo heeft dinsdag 13 april het nieuwe winkelorganisatiemodel bekendgemaakt. Daardoor hoopt Jumbo beter in te kunnen spelen op de huidige en toekomstige wensen van de consument. Dat meldt de retailer in een persbericht. Het nieuwe organisatiemodel treedt na de zomer in werking.
13 April 2021
Boerenbusiness Beter leven Pluimveevlees

Nieuws Jumbo

Bij Jumbo straks alleen nog Beter Leven-scharrelkip

31 Maart 2021
supermarkt Jumbo

Nieuws Jaarcijfers

Jumbo verwacht dat omzet groeit naar €10 miljard

Supermarktketen Jumbo verwacht dat de consumentenomzet in 2021 kan stijgen naar minstens €10 miljard, zo schrijft de retailer in het jaarrapport. Over 2020 heeft Jumbo een stijging in de consumentenomzet neergezet van 15%. Daarnaast wil de keten dit jaar verder inzetten op de online bezorgdienst en is het van plan samenwerkingen te starten met Vermaat Groep en HEMA.
5 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden