Aldi

supermarkt Aldi

Nieuws Vlees

Aldi Duitsland wil snel stap zetten in dierenwelzijn

De Duitse tak van supermarktketen Aldi heeft aangekondigd om versneld afstand te willen nemen van 'gangbaar' vers vlees in de schappen. Vlees van dieren uit stallen die enkel voldoen aan de wettelijke eisen wordt al in 2025 uit de vers vlees schappen geweerd.
29 Juni 2021
Recycling

Achtergrond Verpakkingen

Duitse supers hebben recycling hoog op agenda

Vier a vijf verschillende kliko’s en separate bakken voor papier en karton. Duitsland  pakt recycling serieus aan. Ook Duitse retailers proberen minder plastic te gebruiken en verpakkingen steeds meer recyclebaar te maken.
25 Mei 2021
supermarkt Aldi

Nieuws Aldi

Aldi vernieuwt uitstraling om identiteit te versterken

Aldi vernieuwt in Nederland de uitstraling om zo de eigen identiteit te versterken. Dat maakt de retailer maandag 19 april bekend. Een van de kernwaarden van Aldi, het discountgevoel, moet zo beter naar voren komen. 'Want minder betalen en meer krijgen ligt ten grondslag aan alles wat Aldi doet en dat gaat de consument zo nog meer ervaren', staat in het persbericht.
19 April 2021
financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Retail

Leefbaar loon moet nieuwe standaard worden

Verschillende bedrijven, waaronder Aldi, Unilever, Fairphone en Superunie, hebben aangekondigd zich hard te maken voor leefbare lonen. Gezamenlijk hebben ze het motto: 'Beter zakendoen door betere lonen'. Ze roepen andere bedrijven op hetzelfde te doen. Daarbij zouden goedbetaalde werknemers een integraal onderdeel zijn van winstgevende, duurzame en veerkrachtige ondernemingen.
9 April 2021
supermarkt Aldi

Nieuws Food

Supermarktketen Aldi investeert in Britse boeren

Supermarktketen Aldi maakt bekend dat het over de komende 5 jaar ruim €3,8 miljard gaat investeren in Britse boeren die aan de retailer leveren. De plannen moeten de uitbreiding van de keten in het Verenigd Koninkrijk ondersteunen.
4 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden