Bedrijfsnieuws Tyson Foods

slachterij vleesverwerking

Nieuws Arbeidkrapte

Wanhopige Tyson Foods gaat personeel overbetalen

Net zoals in Europa kampen ook Amerikaanse slachterijen met grote personeelstekorten. In een poging om toch voldoende handjes aan de slachtlijn te krijgen, gaat Tyson Foods het personeel nu overbetalen.
9 December 2021
Tyson Foods

Nieuws Jaarcijfers

Vleesgigant Tyson ziet winst verdubbelen

De afzetcijfers van de Amerikaanse vleesgigant Tyson Foods hebben een flinke knauw gekregen door de arbeidskrapte en lagere dieraantallen. De omzet en winst daarentegen spinnen garen bij de krapte op de vleesmarkt.
16 November 2021
Tyson Foods

Nieuws Tyson Foods

Tyson Foods wil sneller groeien en bouwt fabriek

Tyson Foods wil zijn naamsbekendheid de komende jaren fors vergroten en een van de manieren om dit te bereiken, is met een forse investering in de Amerikaanse staat Virginia. Het bouwt daar een nieuwe fabriek voor de productie van kipproducten. De ultramoderne faciliteit van 325.000 vierkante meter moet ervoor zorgen dat de voedingsmiddelenproducent kan blijven voldoen aan de vraag vanuit consumenten naar hoogwaardige eiwitten.
30 Augustus 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Nieuws Tyson Foods

Tyson Foods gaat strijd aan met Beyond Meat

Voedingsmiddelenconcern Tyson Foods gaat de strijd aan met Beyond Meat. De multinational liet maandag 3 mei namelijk weten om het plantaardige assortiment uit te breiden met hamburgers en worstjes. De concurrentie met Beyond Meat zit 'm vooral in het feit dat Tyson Foods ook een eigen burger op de markt brengt.
5 Mei 2021
slachterij Tyson Foods vleesverwerking

Nieuws Vlees

Tyson breidt vleestak in Nederland uit

Het Amerikaanse Tyson Foods gaat de productielocatie van pluimveevlees in Oosterwolde (Friesland) fors uitbreiden. Ook elders ter wereld zijn groeiplannen.
19 November 2020

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden