Sudzucker

suiker

Nieuws Südzucker

Südzucker verwacht flinke omzetstijging

Südzucker verwacht dit boekjaar een flinke omzetstijging, zo blijkt uit de voorlopige resultaten die het voedingsbedrijf vandaag bekend heeft gemaakt. Hierdoor ziet het bedrijf ook mogelijkheden om het dividend te verdubbelen.
5 April 2022
Sudzucker Suedzucker

Nieuws Suiker

Südzucker verhoogt winst in eerste halfjaar

De grootste suikerproducent van Europa, Südzucker, heeft de winst in de eerste helft van boekjaar 2021/2022 zien stijgen. Dit resultaat van de groep is vooral te danken aan de forse stijging in het suikersegment in het tweede kwartaal.
14 Oktober 2021
suiker

Nieuws Südzucker

Südzucker voorziet hogere omzet in segment suiker

Südzucker verwacht dit boekjaar een hogere omzet neer te zetten dan afgelopen jaar. Dat maakt het bekend in een kwartaalbericht. Vooral in het segment ‘suiker’ voorziet het positieve resultaten. Het is wel opvallend dat de suikerproducent zo goed gestemd is, want de cijfers over het eerste kwartaal van het huidige boekjaar zijn niet bijster positief. Zo steeg de omzet, maar daalde de winst voor aftrek van belastingen én ook het bedrijfsresultaat komt lager uit.
9 Juli 2021
Sudzucker Suedzucker

Podcast Linda van Eekeres

Südzucker: minder winst Q1, maar positief over jaar

Südzucker boekte het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar minder winst. De suikerproduct wijt dat aan de economische gevolgen van de coronapandemie en verwacht dat de winst over het hele lopende boekjaar zal stijgen ten opzichte van vorig jaar. Hoeveel winst het bedrijf dit jaar denkt te maken en hoe de koers van het aandeel reageerde op de cijfers, hoor je in de podcast.
9 Juli 2021
suiker Sudzucker

Nieuws Suiker

Südzucker presteert beter dan verwacht

De Duitse suiker- en levensmiddelen fabrikant Südzucker tikte over het afgelopen boekjaar de bovenkant van de winstprognose aan. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers die het bedrijf vandaag (woensdag 24 maart) naar buiten bracht. Vooral de suikerdivisie presteerde goed.
24 Maart 2021
suiker Sudzucker

Nieuws Kwartaalcijfers

Suiker smaakt weer zoeter bij Südzucker

Südzucker Groep heeft het bedrijfsresultaat in het derde kwartaal van zijn gebroken boekjaar fors zien stijgen: met 69% tot €66 miljoen ten opzichte van vorig jaar. De omzet steeg met 1,6% tot €1,74 miljard. De betere resultaten komen vooral uit het suikersegment, al ziet Südzucker wel wat donkere wolken aan de horizon opdoemen.
15 December 2020

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief