Peen

peen foodbusiness

Nieuws Peen

Israëlische peen kan Rusland moeilijk bereiken

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland zorgt in Israël voor behoorlijk wat hinder in de export van peen. Het probleem is zo groot dat tonnen aan verse groenten, zoals in dit geval wortelen, in opslag vastzitten en dreigen te worden vernietigd.
3 Mei 2022
peen foodbusiness

Analyse Peen

De vraag naar peen is wat aangetrokken

De vraag naar peen is aangetrokken ten opzichte van de afgelopen weken. Over de hele linie is er meer vraag naar peen en dat helpt de stemming op de markt. Toch is de handel over het algemeen aan de voorzichtige kant met kopen.
21 Januari 2022
peen

Analyse Peen

Handel in peen uit de bewaring zit op slot

De peenhandel gaat zonder spektakel het jaar uit. Handelaren en spoelers zijn eensgezind en noemen de markt tam. De handel in peen uit de bewaring loopt zeer stroef. Prijzen tussen teler en afnemer liggen te ver uit elkaar waardoor er niet of nauwelijks zaken gedaan wordt.
31 December 2021
mccain

Nieuws McCain

McCain investeert in productie van wortelfrites

McCain investeert fors in het bedrijf Strong Roots, gespecialiseerd in de productie van plantaardige diepvriesproducten. Met de samenwerking wil de fritesfabrikant het productportfolio uitbreiden en inspelen op de snel groeiende vraag naar gezonde en makkelijke voeding.
15 December 2021
peen peenoogst

Inside Peen

De handel in peen blijft moeizaam

Er is weinig beweging op de markt voor peen. De combinatie van voldoende aanbod en relatief weinig vraag houdt de markt in een houdgreep. De prijzen blijven daardoor op laag niveau en er is maar weinig handel.
3 December 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden