Pernille Kok-Jensen

Kweekvlees

Opinie Pernille Kok-Jensen

Bijt je niet vast in puur natuur

Stel je voor dat je binnenkort je tanden zet in een sappige burger, gemaakt met behulp van drones, robots en geavanceerde algoritmen. Het klinkt misschien als sciencefiction, maar de technologieën die de voedselindustrie transformeren zijn al, in het hier en nu. En de bewuste voorhoede omarmd ze al. Volgens hen bevinden veel van de oplossingen rondom duurzaamheid in de voedselindustrie zich op het snijvlak tussen technologie en natuur.
10 Augustus 2023
Boerenbusiness

Opinie Pernille Kok-Jensen

0.0% is nog maar het begin van een bruisende markt

Onderzoek door NielsenIQ wijst uit dat het aantal alcohol vervangende dranken in het afgelopen jaar met maar liefst 20% is gestegen. En zelfs met 120% over de afgelopen drie jaar. Wie denkt dat het minder drinken van alcohol niet aan jongeren is besteed, heeft het mis.
31 Juli 2023

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden