Alcoholvrije producten

Boerenbusiness

Interview Nix & Nix

Alcoholvrije slijter richt zich op gezonde consument

Wim Boekema startte in juli met de eerste alcoholvrije slijterij van Nederland: Nix & Nix. De initiatiefnemer sport zelf veel en zocht hij al langer naar een goed alternatief voor alcoholvrije dranken. 'Ik kwam in aanraking met alcoholvrije spirits, en na het proeven werd ik enthousiast. Inmiddels verkopen we nu in Haarlem ruim zeventig verschillende soorten bieren.'
14 Oktober 2021
wijn

Nieuws Alcoholvrije wijn

Alcoholvrije wijn bezig aan een langzame opmars

Alcoholvrije wijn is nog niet zo bekend in Nederland. Toch komen er steeds meer initiatieven op dit vlak. Op horecabeurs Gastvrij Rotterdam vertelde wijnimporteur Walraven Sax erover tijdens een workshop. 'De markt groeit. Consumenten willen steeds meer gezonder leven, en alcoholvrije wijn sluit hier op aan,' aldus Maartje van Broekhoven.
24 September 2021
bier

Nieuws Alcoholvrij bier

Eerste alcoholvrije trappistenbier op de markt

Bierbrouwerij de Koningshoeven brengt een volledig alcoholvrij trappistenbier op de markt: La Trappe Nillis (0,0%). De Tilburgse brouwerij speelt hiermee in op de groeiende vraag naar alcoholvrij bier. Het bier is gebrouwen met duurzame grondstoffen. Naar eigen zeggen is dit het eerste alcoholvrije bier ter wereld.
23 Augustus 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden