Hormel Foods

Boerenbusiness

Analyse Hormel Foods

Resultaten Hormel Foods vallen in de smaak

De resultaten van de Amerikaanse foodgigant Hormel Foods over het eerste kwartaal van boekjaar 2022 vallen bij beleggers in de smaak. De omzet en de winst per aandeel overtroffen de verwachtingen, waardoor de beurskoers woensdag 2 maart naar boven schoot.
3 Maart 2022
Boerenbusiness

Nieuws Jaarcijfers

Hormel Foods sluit jaar af met recordomzet

Voedingsmiddelenconcern Hormel Foods heeft afgelopen jaar een recordomzet van $11,38 miljard gerealiseerd. Hogere prijzen in alle segmenten, de overname van de activiteiten van Planters en de sterke groei in foodservice liggen ten grondslag aan de groene cijfers. De goede resultaten stemmen positief, want ook voor dit jaar wordt omzet- en winstgroei verwacht.
1 Februari 2022
Boerenbusiness

Analyse Hormel Foods

Hormel Foods in de lift door winstverwachting

Het Amerikaanse Hormel Foods publiceerde afgelopen week goede kwartaal- en jaarcijfers en gaf ook een winstverwachting af voor aankomend jaar. Het aandeel is daarna gestegen op de beurs.
13 December 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Podcast 21 mei - Kimberly Bakker

Brasil Foods, Beyond Meat & Hormel in het groen

Veel felgroene resultaten vanochtend op de aandelenbeurzen. Zowel Brasil Foods, Beyond Meat als Hormel Foods Coöperation tonen positieve resultaten. Wat de redenen daarvoor zijn, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
21 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden