Bedrijfsnieuws Archer Daniels Midland Company

tarweoogst rusland graan - agri

Achtergrond Granen

Graanhandel keert Rusland niet volledig de rug toe

Veel westerse bedrijven trekken hun activiteiten in Rusland terug vanwege sancties of onder publieke druk. De vier grote handelsbedrijven in agrarische grondstoffen: Archer Daniels Midland, Bunge, Cargill en Louis Dreyfus - ook wel bekend als de ABCD-bedrijven die de internationale graanhandel domineren -, volgen met vertraging en nemen een genuanceerder standpunt in.
15 Maart 2022
Archer Daniels Midland

Nieuws Overname

ADM neemt Flavor Infusion in Latijns-Amerika over

Archer Daniels Midland (ADM) heeft voedingsbedrijf Flavor Infusion (FISA) overgenomen. Dit bedrijf produceert ingrediënten voor klanten in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, vooral voor drankenproducenten. De overname geeft ADM nieuwe groeimogelijkheden in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.  Flavor Infusion heeft twee productielocaties, in Panama en in Colombia.
28 December 2021
Archer Daniels Midland

Nieuws Acquisitie

Archer Daniels Midland neemt Sojaprotein over

Voedingsbedrijf Archer Daniels Midland (ADM) kondigt vandaag aan dat het de overname van Sojaprotein heeft afgerond. Sojaprotein is een Europese leverancier van niet-GMO geproduceerde soja-ingrediënten. Door de overname kan ADM nog verder groeien in de markt van alternatieve eiwitproducten.
29 November 2021
Archer Daniels Midland

Nieuws Kwartaalcijfers

Archer Daniels Midland ziet uitstekend jaar tegemoet

Landbouw- en voedingsconcern Archer Daniels Midland ziet een uitstekend jaar tegemoet. Over de eerste negen maanden heeft het al een omzetgroei gerealiseerd van 34%. De nettowinst verbeterde met 78%. Ook voor het vierde kwartaal zijn de vooruitzichten rooskleurig.
28 Oktober 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden
X

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Elke ochtend de laatste marktonwikkelingen

o.a. Zuivel, Vlees, Granen, Suiker, Cacao & Oliën