Hak

Hak

Nieuws HAK

Hak wil scoren met groenteteelt van dichtbij

Groentefabrikant HAK in Giessen wil de consument meer producten van dichtbij laten eten, zonder daarbij terug te vallen op een verschraald aanbod. HAL zet daarom in op de campagne 'liefde voor lokaal' en laat met een Veldvinder zien waar veel teelten plaatsvinden.
11 April 2022
supermarkt Conserven Hak

Nieuws HAK

Sancties treffen HAK met Russische eigenaar niet

Al heeft groentebedrijf HAK een Russische eigenaar, toch hebben de sancties en andere beperkingen op dit moment geen impact. Dit laat het bedrijf desgevraagd weten. HAK kwam in juni 2021 in volledig eigendom van de KDV Group, doordat NPM Capital haar aandeel verkocht.
3 Maart 2022
supermarkt Conserven Hak

Nieuws HAK

HAK wil B Corp-certificering in 2022

Groentefabrikant HAK wil in de loop van 2022 B Corp gecertificeerd zijn. HAK heeft om die reden alvast haar bedrijfsstatuten gewijzigd, in aanloop naar de certificering. Het onafhankelijke B Corp-keurmerk geldt voor bedrijven als het bewijs dat het duurzame impact realiseert, zonder in te boeten op winst.
11 Januari 2022
bedrijfsopvolging Boerenbusiness bedrijfsovername

Nieuws Neerlands Glorie

Neerlands Glorie neemt Four Seasons Food over

Neerlands Glorie Groente & Fruit neemt met terugwerkende kracht – vanaf 1 januari 2021 – alle aandelen van Four Seasons Foods over. Dat maken beide partijen deze week bekend. “De overname zal onder meer een boost geven aan de aanhoudende groei van groenten en peulvruchten in stazakken”, aldus Timo Hoogeboom, CEO van Neerlands Glorie.
10 November 2021
supermarkt Conserven Hak

Achtergrond Overname

Wat wil een Russisch zoetwarenbedrijf met HAK?

Het leeuwendeel van de groenten en peulvruchten van HAK worden geteeld binnen een straal van 125 kilometer rond de fabriek in het Brabantse Giessen, maar de eigenaar zit straks 6.000 kilometer verderop in Tomsk in Rusland. HAK-eigenaar NPM Capital heeft een voorlopige verkoopovereenkomst getekend met KDV Group, een Russische producent van met name zoetwaren. Wat moet een bedrijf dat zich vooral richt op zoete lekkernijen met een bedrijf dat groenten inmaakt?
16 Juli 2021
groente rode biet Industriegroente

Nieuws Groente

Russische koekproducent neemt HAK over

De Nederlandse groentenconservenfabrikant HAK komt in Russische handen. NPM Capital dat nu eigenaar is van het bedrijf heeft een voorlopige verkoopovereenkomst getekend met het Russische KDV.
5 Juli 2021
supermarkt Conserven Hak

Nieuws HAK

HAK wil groeien met nieuwe versfabriek

Groentefabrikant HAK heeft de productiefaciliteit in Den Bosch vernieuwd. Dat maakt de producent donderdag 15 april bekend. Door middel van een nieuwe visie, een duidelijke strategie en innovatie wil het groentebedrijf met het label HAK Fresh grote stappen gaan zetten in de foodservice en retail versmarkt.
15 April 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden
X

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Elke ochtend de laatste marktonwikkelingen

o.a. Zuivel, Vlees, Granen, Suiker, Cacao & Oliën