Cosun

Nieuws Benoeming

Cosun benoemt directeur voor duurzaamheid

3 Oktober 2022 - Eric de Lijster

Royal Cosun heeft Petra Hissink benoemd tot Director Sustainability. Zij is vandaag (maandag 3 oktober) aan haar nieuwe job begonnen. Hissink heeft hiervoor een kleine 30 jaar in diverse functies gewerkt bij bierbrouwer Heineken.

Haar laatste functie bij Heineken, Global Director Sustainable Development, had ook alles te maken met duurzaamheid. Hissink gaat binnen Cosun het werken aan een toekomstbestendige, duurzame keten aanjagen, zo heeft het voedingsconcern via social media laten weten. Deze keten is een van de drie strategische pijlers van de Unlock 25 strategie, die Cosun afgelopen winter heeft gelanceerd.

Hissink moet de betrokkenheid en inzet van vele collega's en partners binnen Cosun verhogen. In haar nieuwe rol werkt zij daarbij volgens Cosun nauw samen met de expertteams van het concern om de duurzaamheidsagenda en duurzaamheidsdoelen verder uit te werken en te stimuleren. Cosun is producent van onder meer suiker (Van Gilse), frites (Aviko) en voedingsingrediënten. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Eric de Lijster

Eric de Lijster is lid van de redactie van Foodbusiness.nl. Als boerenzoon is hij van jongs af aan al betrokken bij de productie van voedsel en het coveren van de diverse foodketens vormt een rode draad door zijn loopbaan. Hij beschouwt zich als een generalist, maar wel met een voorliefde voor economie, trends, markten en marketing.

Nieuws Ondernemen

Foodconcern Cosun krijgt een nieuwe CFO

Nieuws Ondernemen

Cosun krijgt fiat van ACM voor verkoop dochter

Nieuws Ondernemen

Vreugdenhil en Cosun stappen in melkvervangers

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden