Bedrijfsnieuws Kraft Heinz

vlees hot dog

Analyse Vlees & Eiwit

Hoe Kraft Heinz inhaalslag wil maken in eiwittransitie

Kraft Heinz zit tot op heden niet in de kopgroep als het om de ontwikkeling van plantaardige eiwitten gaat. Nu is hun befaamde ketchup van zichzelf natuurlijk al plantaardig, maar het eiwitportfolio leunt veelal nog op vlees en melk. Net nu het groeipotentieel in de plantaardige eiwitmarkt begint te haperen, geeft het Amerikaanse voedingsconcern een dot gas om een inhaalslag te maken. 
12 Maart 2024
Kraft Heinz

Nieuws Ondernemen

Prijsverhogingen bereiken grens bij Kraft Heinz

Kraft Heinz stelt teleur bij de prestatie van de halfjaarcijfers. Verkoopvolumes van de verpakte maaltijden en sauzen zijn gedaald door prijsverhogingen die het bedrijf doorvoerde. 
4 Augustus 2023
Bunge

Nieuws Kwartaalcijfers

Cijfers Q3: Bunge, Kraft Heinz, Heineken, Carlsberg

Veel bedrijven publiceren momenteel hun kwartaalcijfers. De berichten daarover verschijnen in de loop van de dag op deze pagina. Voor vandaag worden onder meer cijfers van Heineken, Kraft Heinz en Bunge verwacht. 
26 Oktober 2022
Kraft Heinz

Nieuws Kaas

Kerry koopt divisie poederkaas van Kraft Heinz

Kraft Heinz heeft met de Kerry Group een akkoord bereikt over de verkoop van de zakelijke poederkaasdivisie aan de Ierse voedselfabrikant voor $107,5 miljoen. Naar verwachting is de transactie in de tweede helft van het jaar afgerond, na goedkeuring van de mededingingsautoriteiten. 
30 Augustus 2022
Kraft Heinz

Nieuws Kraft Heinz

Kraft Heinz investeert in bevoorradingsketen

Kraft Heinz zag de netto verkopen het afgelopen kwartaal met 0,9% dalen van $6,61 miljard naar $6,55 miljard. Het bedrijf zag de gecorrigeerde EBITDA ook dalen van $1,7 miljard naar $1,5 miljard.
28 Juli 2022
Kraft Heinz

Nieuws Verpakkingen

Kraft Heinz stapt over op kartonnen ketchupfles

Ketchup in een kartonnen knijpfles. Daarmee denkt Kraft Heinz een grote stap te zetten op weg naar 100% recyclebare, herbruikbare of composteerbare verpakkingen in 2025. Voor de kartonnen fles, gemaakt van houtpulp, werkt Kraft Heinz samen met Pulpex.
18 Mei 2022
Kraft Heinz

Nieuws Kwartaalcijfers

Kraft Heinz rekent inflatie vrij snel in keten door

Voedselgigant Kraft Heinz heeft een behoorlijk eerste kwartaal achter de rug. Hoewel vooraf rekening werd gehouden met het aflatende effect van de coronapandemie en de forse kosteninflatie, blijft een sterk effect op de cijfers uit. Wel zag Kraft Heinz de volumes licht teruglopen.
28 April 2022
Kraft Heinz

Nieuws Kraft Heinz

Deal voor versnellen groei van plantaardige voedsel

Foodgigant Kraft Heinz en start-up TheNotCompany starten een joint venture, zo maakt eerstgenoemde deze week bekend. 'Deze nieuwe joint venture moet de wereldwijde voedselproductie opnieuw gaan vormgeven en de weg naar een duurzame toekomst vrijmaken', stelt de multinational in een verklaring. Beide partijen hebben een gezamenlijk doel: de acceptatie van plantaardige voedsel versnellen.
24 Februari 2022

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden