Bedrijfsnieuws Kraft Heinz

Kraft Heinz

Nieuws Kraft Heinz

Kraft Heinz verhoogt prijs en zit in coronaswitch

Foodgigant Kraft Heinz heeft 16 februari dalende omzet- en winstcijfers gemeld over het vierde kwartaal van het boekjaar 2021. De beurskoers ging wel omhoog. Beleggers hebben vertrouwen in de koers van Kraft Heinz, dat succesvol prijsverhogingen heeft doorgevoerd in het afgelopen kwartaal.
17 Februari 2022
Kraft Heinz

Nieuws Overname

Kraft Heinz voltooit de overname van Just Spices

De Duitse start-up Just Spices is definitief overgenomen door The Kraft Heinz Company. Hoeveel het bedrijf neertelt voor een meerderheidsbelang van 85% is niet bekend. De overige 15% blijft in handen van de drie oprichters van Just Spices.
20 Januari 2022
melk zuivel melkveebedrijf melkverwerking room

Analyse Roomkaas

Tekort aan roomkaas in Verenigde Staten

In de Verenigde Staten is een tekort aan roomkaas ontstaan, waardoor veel Amerikanen geen cheesecake voor Kerst kunnen bakken. Een cyberaanval op de grootste roomkaasfabrikant van het land heeft de productie ernstig onder druk gezet. Los daarvan waren roomkaasproducenten in de Verenigde Staten al aan het worstelen om de voorraad op peil te houden.
21 December 2021
Lactalis

Nieuws Kraft Heinz

Lactalis moet delen van aankoop in VS afstoten

Zuivelreus Lactalis, sinds kort ook eigenaar van Leerdammer kaas, moet in de VS enkele merken afstoten om definitieve goedkeuring te krijgen voor de overname van de zuivelactiviteiten van Kraft Heinz. Dit eist het Amerikaanse ministerie van justitie.
26 November 2021
Kraft Heinz

Analyse Kraft Heinz

Kraft Heinz klimt omhoog op de beurs

Na het bekendmaken van de resultaten over het derde kwartaal vertoonde Kraft Heinz afgelopen week een stijgende lijn op de Amerikaanse beurs. Kraft Heinz boekte in het derde kwartaal meer winst, terwijl de omzet minder sterk daalde dan verwacht. De nettowinst steeg van $597 miljoen naar $733 miljoen. 4 november: $37,1 per aandeel. Op vrijdag 5 november sloot  het foodbedrijf op de Nasdaq met $37,8 per aandeel.
8 November 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden