Morrisons

Morrisons

Nieuws Retail

Britse supers starten nieuwe prijzenoorlog

Om hun dalende marktaandeel te compenseren, kiezen Britse supermarktketens Morrisons en Asda ervoor om de prijzen van veel producten te verlagen. Het gaat vooral om basisproducten als groente, fruit, vlees en eieren.
25 April 2022
Boerenbusiness

Podcast Linda van Eekeres

Koers Morrisons profiteert van overnamestrijd

De Britse supermarktketen Morrisons is verwikkeld in een overnamestrijd. Zaterdag accepteerde het bedrijf een bod van £6,3 miljard van het Japanse Softbank. Nu overweegt ook het Amerikaanse Apollo Global Management een bod uit te brengen. Eerder wees Morrisons een bod af van £5,5 miljard van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Clayton Dubilier & Rice.
6 Juli 2021
Morrisons

Podcast 01 juli - Kimberly Bakker

Morrisons profiteert nog altijd van overnamebod

Supermarktketen Morrisons profiteert nog steeds van het afslaan van het overnamebod van Clayton Dubilier & Rice van £5,5 miljard. De verwachting van investeerders is dat er nog een hoger bod zal volgen, waardoor een daling van het aandeel niet verwacht wordt. Meer hierover hoor je in deze ochtendpodcast van Foodbusiness.
1 Juli 2021
Morrisons

Achtergrond Morrisons

Waarom wil Amerikaanse investeerder Britse super?

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Clayton Dubilier & Rice deed afgelopen weekend een miljardenbod op Morrisons, de vierde grootste Britse supermarktketen. Waarom zijn supermarkten zo in trek bij private-equityspelers?
24 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden