Bedrijfsnieuws Royal A-ware

Royal A-ware Glanbia

Nieuws Melk

Schop de grond in voor bouw Kilkenny Cheese

De bouwstart van de nieuwe fabriek van Kilkenny Cheese in Ierland deze week was een gebeurtenis van nationaal belang. Naast het management van Glanbia en A-ware, was ook een regeringsdelegatie met drie ministers, waaronder de aanstaande premier, aanwezig. Samen zetten ze de schep in de grond.
23 Juni 2022
Royal A-ware

Nieuws melk

Royal A-ware zet opnieuw flinke groeistap in 2021

Royal A-ware heeft in 2021 een omzet van €2,2 miljard gerealiseerd, wat 20 procent meer is dan in het jaar ervoor. Het netto-resultaat steeg van €39 miljoen naar krap €51 miljoen. Die bedraagt daarmee 2,3% van de omzet.
16 Juni 2022
Royal A-ware Robert van Ballegooijen

Nieuws bedrijven

Van Ballegooijen van A-ware naar Van Loon

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september als COO bij Royal A-ware en wordt CEO bij de Van Loon Group. Dit hebben beide bedrijven bekend gemaakt. Van Ballegooijen heeft ruim tien jaar gewerkt bij Royal A-ware.
15 Juni 2022
Wiebren van Stralen

Nieuws Benoeming

A-ware lijft Wiebren van Stralen in

Royal A-ware heeft Wiebren van Stralen aangesteld als Head of Corporate Social Responsibility (CSR). In deze functie heeft Van Stralen de taak om de keten tussen boer en consument verder te verduurzamen, waarbij een eerlijke waardeverdeling centraal staat. 
1 Juni 2022
zuivel kaas

Nieuws Zuivel

A-ware neemt kaasrasper Noordhoek over

A-ware neemt Noordhoek Gerapte Kaas uit Bodegraven over. Daarmee tracht het bedrijf de positie op gebied van geraspte kaas verder uit te breiden.
31 Mei 2022
Royal A-ware

Analyse A-ware

Waar komt expansiedrift van A-ware vandaan?

In Nederland timmert A-ware al jaren stevig aan de weg, nu slaat de kaasmaker ook in België zijn vleugels uit. Alleen deze maand al werden twee overnames aangekondigd. Ook in andere Europese landen heeft A-ware indrukwekkende bouwplannen. Vanwaar deze expansiedrift?
21 April 2022
zuivel Royal A-ware belgie Olympia

Nieuws Olympia

A-ware verstevigt positie in België met overname

Royal A-ware krijgt nog iets steviger voet aan de grond in België dankzij een verregaande samenwerking met Olympia, ook een familiebedrijf. A-ware zal alle aandelen overnemen, op voorwaarde van goedkeuring door de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA).
19 April 2022
Royal A-ware Agrifoto3

Nieuws Overname

Hollebeekhoeve komt in handen van Royal A-ware

Royal A-ware neemt 'De Hollebeekhoeve' in Kruibeke (België) over. De zuivelonderneming heeft hier een akkoord over bereikt met de curator van het op 15 maart failliet verklaarde bedrijf.
6 April 2022

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief