Aandelenkoersen

supermarkt Spar Group

Podcast Linda van Eekeres

Steun SPAR in Zuid-Afrika valt goed bij beleggers

SPAR Group is maar liefst 27,7% gestegen aan de NASDAQ en stond op het hoogste punt in 52 weken. Dit nadat de supermarktketen aankondigde retailers in Zuid-Afrika die getroffen zijn door rellen en plunderingen, bij te staan. Vrijdag sloot SPAR op $1,73 en nu staat het aandeel op $2,21. Dit jaar is de koers meer dan verdubbeld. 
27 Juli 2021
Dominos Pizza

Podcast 26 juli - Kimberly Bakker

Domino’s Pizza piekt na goede kwartaalcijfers

De koers van Domino's Pizza is afgelopen dagen fors gestegen, en noteert inmiddels op het hoogste niveau in jaren. De goede kwartaalcijfers zijn hier de oorzaak van. Ook Papa John's Pizza profiteert van de resultaten van Domino's. Kimberly Bakker vertelt er meer over.
26 Juli 2021
Marks and Spencer

Podcast 22 juli - Kimberly Bakker

Voorzitter Marks & Spencer helpt aandeel omhoog

De koers van warenhuisketen Marks & Spencer deed gisteren een forse stap naar boven. Een van de redenen hiervoor is het feit dat Archie Norman, de voorzitter van Marks & Spencer, een bedrag van £1,75 miljoen heeft gekregen om toe te treden tot het bestuur van de buy-outgroep Bridgepoint. Zijn eigen waarde steeg naar £1,2 miljoen.
22 Juli 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Podcast 21 juli - Kimberly Bakker

Mooie plus voor Beyond Meat op aandelenbeurs

Beyond Meat heeft gisteren een mooie plus gerealiseerd op de NASDAQ in New York. Maar hoewel deze plus mooi is, presteert de producent van vleesvervangers nog altijd ver onder het gemiddelde. Meer hierover, vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
21 Juli 2021
noteringen beurs

Podcast 19 juli - Kimberly Bakker

Aandelenbeurzen starten de week rustig

Als we kijken naar de aandelenbeurzen, dan wordt duidelijk dat de week rustig wordt gestart. Er zijn weinig grote wijzigingen. Ahold Delhaize springt er in het groen uit en Beyond Meat en Spar Group zakken juist wat weg. Meer hierover hoor je in een nieuwe ochtendpodcast.
19 Juli 2021
Beyond Meat Vleesvervangers

Podcast 15 juli - Kimberly Bakker

Beyond Meat heeft het nog altijd moeilijk op de beurs

Een van de grootste producenten van vleesvervangers, Beyond Meat, heeft het al sinds het begin van de coronacrisis moeilijk op de aandelenbeurzen. Zo ook deze week weer. Hoe zit dat? Kimberly Bakker vertelt er meer over in een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness.
15 Juli 2021
rusland PepsiCo

Podcast 14 juli - Kimberly Bakker

PepsiCo verhoogt voor dit jaar de verwachtingen

PepsiCo presteert goed. Over het afgelopen kwartaal is de winst per aandeel gestegen tot boven het niveau dat analisten hadden voorspeld. Ook verhoogt het de verwachtingen voor de rest van het jaar. Meer over de beurzen vertelt Kimberly Bakker in een nieuwe ochtendpodcast.
14 Juli 2021
Heineken

Podcast Linda van Eekeres

Heineken kan profiteren van versoepelingen Europa

JP Morgan heeft het koersdoel van het aandeel van Heineken verhoogd naar €120. Momenteel noteert het aandeel €101,30. De financiële dienstverlener verwacht dat Heineken profiteert van de versoepelingen in de Europese horecasector. Analist Celine Pannuti verhoogde haar winstramingen voor dit en volgend jaar met 2% en 3%. Het aandeel steeg in Amsterdam 2,6%.
13 Juli 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden