Aandelenkoersen

deliveroo maaltijdbezorging

Podcast 12 juli - Kimberly Bakker

Thuisbezorging lijdt niet onder versoepelingen

Nu de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden, kunnen we weer het terras op of een etentje inplannen. Toch lijken de thuisbezorgservices daar niet onder te lijden. Er wordt namelijk nog volop besteld. In een nieuwe ochtendpodcast van Foodbusiness vertelt Kimberly Bakker er meer over.
12 Juli 2021
Sudzucker Suedzucker

Podcast Linda van Eekeres

Südzucker: minder winst Q1, maar positief over jaar

Südzucker boekte het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar minder winst. De suikerproduct wijt dat aan de economische gevolgen van de coronapandemie en verwacht dat de winst over het hele lopende boekjaar zal stijgen ten opzichte van vorig jaar. Hoeveel winst het bedrijf dit jaar denkt te maken en hoe de koers van het aandeel reageerde op de cijfers, hoor je in de podcast.
9 Juli 2021
Cacao Lindt

Podcast 08 juli - Kimberly Bakker

Lindt profiteert na keuze voor vegan chocolade

Chocoladefabrikant Lindt&Sprungli heeft recent een vegan-lijn uitgebracht. Het profiteert daar overduidelijk van, want het aandeel is sindsdien niet meer gedaald. Over de afgelopen maanden was een stijging zichtbaar van bijna 13%. Meer over de beurzen hoor je deze nieuwe ochtendpodcast met Kimberly Bakker.
8 Juli 2021
Online boodschappen Ocado

Podcast 7 juli - Kimberly Bakker

Koers van Ocado inderdaad verder in de min

Ocado, de Britse online supermarkt en ontwikkelaar van software, automatiseringssystemen en robotica voor online retailers, zakt verder weg op het aandelenbord. De gepresenteerde jaarcijfers doen het bedrijf geen goed. Dat hadden analisten begin deze week ook al voorspeld.
7 Juli 2021
Boerenbusiness

Podcast Linda van Eekeres

Koers Morrisons profiteert van overnamestrijd

De Britse supermarktketen Morrisons is verwikkeld in een overnamestrijd. Zaterdag accepteerde het bedrijf een bod van £6,3 miljard van het Japanse Softbank. Nu overweegt ook het Amerikaanse Apollo Global Management een bod uit te brengen. Eerder wees Morrisons een bod af van £5,5 miljard van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Clayton Dubilier & Rice.
6 Juli 2021
zalm

Podcast Linda van Eekeres

Herfinanciering schuld zalmkweker Mowi

De koers van het grootste zalmkweekbedrijf ter wereld, Mowi, is in Oslo met 3,4% gedaald. Mowi heeft zijn schuld hergefinancierd bij een bankenconsortium. Die herfinanciering is gekoppeld aan duurzaamheidsdoelen. In maart had de zalmkweker een schuld van €1,4 miljard. Analisten zijn positief over Mowi en de potentie van zalm.
2 Juli 2021
Morrisons

Podcast 01 juli - Kimberly Bakker

Morrisons profiteert nog altijd van overnamebod

Supermarktketen Morrisons profiteert nog steeds van het afslaan van het overnamebod van Clayton Dubilier & Rice van £5,5 miljard. De verwachting van investeerders is dat er nog een hoger bod zal volgen, waardoor een daling van het aandeel niet verwacht wordt. Meer hierover hoor je in deze ochtendpodcast van Foodbusiness.
1 Juli 2021
maaltijdbezorging thuisbezorgd

Podcast 30 juni - Kimberly Bakker

EK Voetbal geeft boost aan maaltijdbezorgers

De start van het EK Voetbal een maand terug heeft een boost gegeven aan de koersen van verschillende maaltijdbezorgers. Zowel Just Eat Takeaway, Domino’s als Papa John’s Pizza noteren deze maand groene cijfers. Meer over de beurzen hoor je in een nieuwe ochtendpodcast met Kimberly Bakker.
30 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden