Boni

supermarkt Boerenbusiness

Nieuws Koffie

Boni neemt koffie af van Farmers Direct Coffee

Boni Supermarkten neemt sinds 17 februari de koffiebonen voor het huismerk ‘Boni 1972’ af van Farmers Direct Coffee. “Dit is een uniek concept, waarbij de koffiebonen rechtstreeks van de boer naar de consument gaan. Zonder tussenpartijen”, aldus de supermarktketen.
2 Maart 2022
supermarkt Boerenbusiness

Interview Frank Klören

'Er is en blijft ruimte voor discountformule als Boni'

Afgelopen jaar kregen vrijwel alle retailers te maken met een opleving in de omzet als gevolg van de maatregelen rondom de coronapandemie. Zo ook supermarktketen Boni. Tegelijkertijd is dit juist het moment om je te onderscheiden van de rest. Immers, de concurrentie is groot. Ook bij de discounters. Frank Klören, CFO van Boni Supermarkten, vertelt in een interview met Foodbusiness meer over de strategie, de doelstellingen en de kernwaarden. “Met hard werken en creatief denken is en blijft er ruimte voor een discountformule als Boni.”
18 Juni 2021
consumenten supermarkt retail varkensvlees

Nieuws Retail

PLUS meest verantwoorde supermarkt, Boni tweede

Supermarktketen PLUS is voor de zevende keer uitgeroepen tot 'Meest Verantwoorde Supermarkt' van Nederland. In het GfK MVO Rapport 2021 heeft het een score behaald van 7,41. Vooral op de thema's aandacht voor dierenwelzijn, eerlijke handel en betrokkenheid bij de buurt scoort het goed. Op de tweede en derde plaats volgen Boni en Jan Linders.
25 Maart 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden