Greenyard

euro

Nieuws Jaarcijfers

Greenyard houdt positieve lijn in omzet vast

Greenyard heeft over de eerste drie kwartalen van het gebroken boekjaar een omzetgroei van 1,2% gerealiseerd. Daarmee zet het de positieve flow voort. Over de eerste twee kwartalen lag de omzet al 0,8% voor één jaar eerder. Het derde kwartaal was overigens wel een stuk uitdagender voor het Belgische groente-en fruitconcern, meldt Greenyard in een kwartaalupdate.
22 Februari 2022
financieel euro Boerenbusiness

Nieuws Kwartaalcijfers

Greenyard boekt positieve resultaten

Greenyard heeft in de eerste helft van het gebroken boekjaar positieve resultaten geboekt. De omzet ligt nu 0,8% boven het niveau van vorig jaar in dezelfde periode. Zowel het Fresh-segment als het Long Fresh-segment boeken winst.
16 November 2021
groente Tomaten

Nieuws Greenyard

Greenyard zet komende jaren in op 'improving life'

Het verbinden van grond tot mond, dat is de strategie die Greenyard al jaren hanteert. Ook in het nieuwe duurzaamheidsrapport, dat het bedrijf 14 september heeft gepresenteerd, komt dat terug. Zo wil het meer samenwerken met klanten om tot innovatieve producten in verse, vriesverse of bereide groenten en fruit te komen en staat de zorg van de planeet steeds meer centraal in die concepten.  
14 September 2021
euro

Nieuws Kwartaalcijfers

Greenyard trapt het boekjaar af met omzetgroei

De omzet van het Belgische groente- en fruitconcern Greenyard is het afgelopen kwartaal met 2,3% gestegen tot €1,17 miljard. In het segment ‘Long Fresh’ zag het met name groei op het gebied van convienceproducten en (vriesvers) fruit. Dat sluit aan bij de groeiende interesse van de consument in gemaksproducten en gezondheid.
30 Augustus 2021
supermarkt Albert Heijn groente

Analyse Greenyard

Schulden Greenyard na jaren weer onder controle

Na jaren van verliezen kon de Belgische groente en fruitreus Greenyard, die onder meer levert aan Albert Heijn, medio juni eindelijk groene cijfers schrijven over het gebroken boekjaar 2020/2021. Belangrijker nog: de schuldenpositie is eindelijk weer onder controle.
6 Juli 2021
financieel rekenen euro rekenmachine

Nieuws Jaarverslag

Greenyard zet verlies om in winst in coronajaar

In gebroken boekjaar 2020/2021 heeft het Belgische Greenyard het verlies dat het vorig jaar moest rapporteren, weten om te zetten in een winst van €1,2 miljoen. Vorig jaar werd een verlies geleden van €68 miljoen.
15 Juni 2021
Boerenbusiness

Podcast Linda van Eekeres

Greenyard plust na deal champignon-divisie

Greenyard staat 2,6% in de plus op de Euronext Brussel en is daarmee de grootste stijger onder de foodstocks. Gisteren bracht de wereldmarktleider in verse, bevroren en bereide groenten en fruit naar buiten dat de champignon-divisie,  Greenyard Prepared Netherlands voor €17 miljoen is verkocht aan een Poolse private equity-partij.
15 Juni 2021
Boerenbusiness

Nieuws Paddestoelen

Greenyard verkoopt champignon-divisie

Greenyard Prepared Netherlands is overgenomen door Cornerstone Investment Management, een Poolse investeringsmaatschappij. Het overname bedrag is €17 miljoen.
14 Juni 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden