Melkprijs Cono Kaasmakers

Wim Betten Cono Kaasmakers

Interview Wim Betten

'Innovatie is must om aan wens consument te voldoen'

Cono Kaasmakers kiest sinds Pasen in bijna alle kazen voor vegetarisch stremsel. Dat liet het medio maart weten. Waarom? Inspelen op de wensen van de consument. 'Innovatief denken is een must om aan de wensen van de consument te kunnen blijven voldoen', vertelt directeur Wim Betten in een interview met Foodbusiness. Welke kansen en uitdagingen ziet hij nog meer in de foodsector? En hoe wordt een goede balans gehouden tussen luisteren naar de leden-melkveehouders en de consument?
7 Mei 2021
Cono Kaasmakers

Nieuws Cono Kaasmakers

Cono Kaasmakers wil in 2030 klimaatpositief zijn

Cono Kaasmakers wil in 2030 met de hele eigen kaasketen klimaatpositief zijn. Dat meldt de kaasmaker, onder meer bekend van Beemster Kaas, in een persbericht. Het bedrijf zet hiermee opnieuw stappen in zijn ambitieuze duurzaamheidsbeleid.
30 April 2021
kaas Beemster Cono Kaasmakers

Nieuws Kaas

Beemster blijft meest duurzame kaasmerk

Kaas van het merk Beemster is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot meest duurzame kaas van Nederland. Dat blijkt uit de Sustainable Brand Index. Milner volgt op een tweede plaats en Maaslander sluit de top 3 af. De overall-ranking wordt wederom (voor het vierde jaar op rij) geleid door Tony's Chocolonely, op een tweede plek staat De Vegetarische Slager.
30 Maart 2021
zuivel kaas

Nieuws Food

Cono zet ook in op vegetarische markt

Na onder meer Westland Kaas, zet ook Cono Kaasmakers in op de vegetarische markt. De kaasmaker laat weten dat bijna alle kazen voor de versspeciaalwinkels en -markten vanaf maart worden gemaakt met vegetarisch stremsel. Komende periode breidt dit aanbod verder uit met de jonge kazen en de leeftijdskazen.
18 Maart 2021
Cono Kaasmakers

Nieuws CONO

CONO Kaasmakers produceert GMO-vrije kaas

CONO Kaasmakers zet een nieuwe stap in verduurzaming, de coöperatie produceert vanaf nu alleen nog maar kaas zonder GMO.
15 Januari 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden