BB

Nieuws Ondernemen

Directiewisseling bij kaasmaker De Graafstroom

8 April 2024 - Klaas van der Horst

Bij kaasmaker De Graafstroom, eigendom van coöperatie DeltaMilk, is een directeurswisseling aanstaande. Raymond Noordermeer vertrekt per 1 juli 2024. Hij wordt opgevolgd door de huidige financiële man Remi Knulst. Die zal per 1 mei 2024 de rol overnemen van Noordermeer.

Lees Foodbusiness 14 dagen gratis

Maak gratis én vrijblijvend 14 dagen kennis
met onze marktinformatie

Onbeperkt alles lezen?

Kies het abonnement dat het beste bij u past

  • Toegang tot alle Premium marktinformatie
  • Technische Analyse van grondstoffen en valuta
  • Inzicht in actuele prijzen en noteringen
Voordeligste keuze
Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

De laatste heeft bijna acht jaren aan het roer gestaan van De Graafstroom. "Acht succesvolle jaren" zo meldt de combinatie DeltaMilk/De Graafstroom. Noordermeer heeft aangegeven dat het nu tijd is voor een nieuwe periode.

Met de komst van Noordermeer in 2016 zijn belangrijke stappen gezet, aldus de coöperatie. Onder andere in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het aanboren van nieuwe markten en het uitbouwen van partnerships. "Onder zijn leiding groeide De Graafstroom/DeltaMilk uit tot een voor boeren en medewerkers aantrekkelijk en stabiele kaasmakerij."

Per 1 mei aanstaande zal Remi Knulst de rol van algemeen directeur overnemen. Knulst is al meer dan zeven jaar verbonden aan De Graafstroom/DeltaMilk als financieel directeur. Zijn deskundigheid en betrokkenheid maken hem volgens de coöperatie de juiste persoon voor de functie van algemeen directeur.

Henk van der Wind, voorzitter van DeltaMilk: "We zijn Raymond buitengewoon dankbaar voor de wijze waarop hij zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor onze coöperatie en kaasmakerij. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat we met Remi als nieuwe algemeen directeur vol vertrouwen kunnen blijven bouwen aan een solide toekomst voor De Graafstroom."

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden