Papin Lab / Shutterstock.com

Nieuws Bedrijven

McDonald's opent geautomatiseerde vestiging

27 December 2022 - Max van der Heijden

McDonald's heeft in de Amerikaanse staat Texas een grotendeels geautomatiseerde vestiging geopend. Bij de afhaallocatie worden onder meer lopende banden gebruikt om het eten op de goede plek te krijgen. 

Het gaat om een locatie vlakbij Forth Worth. Het restaurant is nog niet volledig geautomatiseerd, laat een woordvoerder aan de Guardian weten. Bij het restaurant zouden evenveel mensen werken als bij een gewone winkel. 

De vestiging richt zich voornamelijk op McDrive bezoekers, die ook de optie hebben om hun bestelling vooruit te plaatsen. Op die manier hoopt de fastfoodketen de lange rijen auto's in de toekomst te voorkomen. 

Klanten die iets meer tijd hebben kunnen ook binnen in het restaurant hun bestelling ophalen die ze met de telefoon hebben geplaatst. 

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden