Shutterstock

Nieuws Foodbusiness

Iedere ochtend goed van start met de Markt Starter

8 December 2022 - Redactie Foodbusiness

Foodbusiness heeft deze maand een nieuwe rubriek geïntroduceerd: de Markt Starter. Iedere ochtend voor 09.00 uur brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de grondstofmarkten.  

De Markt Starter is een dagelijkse rubriek waarbij we in tekst en grafieken kort de belangrijkste grondstoffen duiden. Deze rubriek is ontstaan omdat we bij Foodbusiness vinden dat betrouwbare prijs- en marktinformatie de basis is van goed risicomanagement. Zeker nu de internationale grondstoffenmarkten steeds volatieler zijn en het wereldtoneel steeds complexer wordt. 

Snelle start 
Met de Markt Starter praten wij u elke ochtend kort bij over het hoe en waarom van de marktontwikkelingen. Dit doen we kort en overzichtelijk, zo begint u goed geïnformeerd aan de nieuwe werkdag. De uitgebreidere analyses van de specifieke grondstoffen en producten blijven gewoon bestaan. Hierin gaan onze marktexperts dieper in op de ontwikkelingen, trends en vooruitzichten van de markt. 

We zijn nieuwsgierig wat u van de Markt Starter vindt. Heeft u vragen? Opmerkingen? Klachten? Complimenten? We horen heel graag wat uw indruk is van deze rubriek. Deel ze met ons via feedback@foodbusiness.nl

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden