BB

Nieuws Ondernemen

De Graafstroom grote winnaar bij kaaswedstrijd

22 September 2023 - Max van der Heijden

De Graafstroom is dit jaar meerdere malen in de prijzen gevallen bij de Global Cheese Awards. De kaasmaker uit Bleskensgraaf won twee gouden, een zilveren en vier bronzen medailles in diverse categorieën.

Bovendien werd De Graafstroom overjarige kaas uitgeroepen tot Global Champion en is daarmee de grote winnaar van de prijsuitreiking, daarbij versloeg het kazen uit categorieën zoals camembert en parmezaan. De jury was met name onder de indruk van het geheel eigen karakter, de volle smaak en de mooie kristalletjes, schrijft het bedrijf in een persbericht. 

"Dat onze kaas nu voor de zesde keer op rij als beste in haar categorie wordt beoordeeld, kan geen toeval meer zijn", zegt marketing manager Mirjam van Ginkel in dat persbericht. De Global Cheese Awards is een van de oudste kaascompetities ter wereld en word jaarlijks gehouden in Frome in het Engelse graafschap Somerset. Aan de wedstrijd doen duizenden kazen van over de heel wereld gemaakt door grote en kleine kaasproducenten mee.

Heeft u een tip, suggestie of opmerking naar aanleiding van dit artikel? Laat het ons weten

Max van der Heijden

Max schrijft over de grondstoffenmarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn focus ligt vooral op granen, koffie en cacao. Ook is hij iedere ochtend vroeg uit de veren om de marktstarter op papier te zetten. Max houdt van koken, eten en reizen.

Nieuws Ondernemen

Minder omzet en winst eigenaar De Graafstroom

Nieuws Ondernemen

Directiewisseling bij kaasmaker De Graafstroom

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden