Shutterstock

Nieuws Enquete Vlees & Eiwit

Lezers Foodbusiness geven informatie over vlees een 7

23 Juni 2023

Foodbusiness.nl bestaat dit jaar twee jaar. We vroegen onze lezers uit de vlees- en eiwitbranche wat zij van de website en de informatie vinden en wat er nog beter kan. Trots zijn we op de dikke voldoende die we van onze lezers krijgen.

Foodbusiness schrijft dagelijks over het laatste nieuws, prijsontwikkelingen en bedrijfsnieuws in de foodsector. Naast varkensvlees, rundvlees en pluimveevlees zijn ook de markt van vleesvervangers en de eiwittransitie belangrijke ontwikkelingen. Markttransparantie is essentieel in deze snel veranderende tijden met groeiende uitdagingen voor voedselproducenten. Hoe beoordelen onze lezers onze informatie? Wij zijn erg blij met het gemiddelde cijfer van een 7 die we uit dit onderzoek kregen.

Analyses en achtergronden
Doel van het lezersonderzoek is de informatie, tips en adviezen gebruiken om Foodbusiness nog meer aan te laten sluiten op de behoefte van u als lezer. Naast complimenten kijken we ook goed naar de kritische opmerkingen en adviezen.

Uit het onderzoek blijkt dat de meeste respondenten dagelijks tot meermaals per week Foodbusiness.nl bezoeken. Met name de analyses en achtergronden over de markt zijn reden voor een bezoek en ook de prijzen en noteringen worden vaak bezocht. De vraag naar nog meer vleesnoteringen komt uit het onderzoek terug. We gaan dan ook hard aan de slag om nog meer vleesprijzen toe te voegen aan het aanbod.

Ook blijkt uit het onderzoek dat lezers van Foodbusiness de inzichten in de marktontwikkelingen, trends en ontwikkelingen in de sector en het bedrijfsnieuws als grote meerwaarde van het platform zien. Veruit de meeste bezoekers lezen de website vanuit zakelijke interesse. In veel gevallen is de marktinformatie voer voor een goed gesprek met de afnemer en ook wordt de marktinformatie meegenomen in zakelijke beslissingen.

Winnaars dinerbonnen
Onder de deelnemers zijn twee dinerbonnen verloot. De gelukkige winnaars zijn slagers Nico Runderkamp uit Volendam en Ben van den Berg uit Haarlem. We wensen hen een smakelijk diner toe!

Wilt u ook meedenken? Heeft u een vraag, opmerking, verbeterpunt of compliment over het aanbod op Foodbusiness? We horen het graag! Deel uw feedback met ons via Foodbusiness.nl/feedback. Zo helpt u ons om de website nog beter aan te laten sluiten op uw wensen.

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden