Bedrijfsnieuws Yili

melk zuivel supermarkt china

Nieuws Bedrijven

Chinese zuivelgigant Yili schroeft omzet verder op

De Chinese zuivelgigant Yili heeft de omzet- en winstcijfers in 2022 verder opgeschroefd. Deze lijn wordt ook in het eerste kwartaal van dit jaar doorgetrokken.
9 Mei 2023
Westland Yili

Nieuws Bedrijven

Yili-dochter Westland koopt boterverpakker

Het Nieuw-Zeelandse Westland Foods, een dochterbedrijf van de Chinese zuivelreus Yili, koopt boterverpakker Canary Foods.
3 Oktober 2022
Yili

Nieuws Yili

Chinese Yili ziet winst met ruim 15 procent stijgen

De Chinese Yili Group heeft de omzet en winst over het eerste halfjaar van 2022 , met achtereenvolgens 12,3 en 15,4% zien stijgen. De omzet kwam uit op €9,185 miljard, de winst steeg naar €889 miljoen. Daarmee overtreft het bedrijf de eerder uitgesproken verwachtingen.
1 September 2022
Yili

Nieuws Kwartaalcijfers

Chinese zuivelgigant Yili houdt groeispurt vast

De omzet van de Chinese zuivelgigant blijft, mede door overnames, hard doorgroeien. In 2021 steeg deze met 14% tot omgerekend €15,9 miljard. De winst steeg zelfs met bijna een kwart tot €1,25 miljard. In het eerste kwartaal van dit jaar is wederom een forse omzettoename zichtbaar, ondanks strenge lockdowns op de thuismarkt.
2 Mei 2022
Yili

Nieuws Melk

Chinees Yili neemt belang van een derde in Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili neemt een belang van ruim 34% in (het ook in meerderheid Chinese) Ausnutria. Beide bedrijven hopen elkaar te kunnen versterken in de zuivelketen. Voor Yili speelt ook de kracht van Ausnutria in de geitenzuivelketen een rol.
2 November 2021
Ausnutria

Nieuws Melk

Zuivelreus Yili overweegt bod op Ausnutria

De Chinese zuivelreus Yili overweegt een bod uit te brengen op Ausnutria. Dit meldt persbureau Bloomberg op basis van bronnen in de financiële wereld.
5 Oktober 2021
Yili

Analyse Yili

Opmars Chinese zuivelreus Yili niet te stoppen

De Chinese zuivelreus Yili heeft over de afgelopen jaren indrukwekkende groeicijfers laten zien en de top is nog niet in zicht. Het bedrijf heeft duidelijk de wind in de zeilen en zet met name in op duurzame zuivel.
14 September 2021
china

Nieuws Melk

Chinese zuivelreus Yili wil concurrentie overtreffen

De Chinese zuivelreus Yili Group laat in het eerste kwartaal van dit jaar een fors herstel zien ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De omzet in Q1 komt uit op omgerekend €3,56 miljard, een plus van 32,5%. De nettowinst is €368 miljoen, een toename van ruim 147%. Deze groeicijfers zijn vertekend door de coronacrisis, die China begin vorig jaar hard heeft geraakt.
5 Mei 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden