Bedrijfsnieuws Mondelez International

Verenigde Staten Mondelez

Nieuws Mondelez

Mondelēz voelt weerstand tegen prijsverhogingen

De marges van Mondelez lijden onder de toegenomen kosten en het bedrijf ziet zich genoodzaakt om de prijzen te verhogen, terwijl bij supermarkten en consumenten de weerstand groeit tegen verdere prijsverhogingen.
28 Juli 2022
Boerenbusiness Mondelez

Nieuws Mondelez

Oekraïense fabrieken van Mondelēz flink beschadigd

De fabriek van Mondelez International in het oosten van Oekraïne heeft ‘aanzienlijke schade’ opgelopen als gevolg van een militaire actie. Dat meldt het bedrijf aan persbureau Reuters. Tot zover bekend zijn geen werknemers gewond geraakt bij de aanval.
5 April 2022
Verenigde Staten Mondelez

Nieuws Jaarcijfers

Resultaat van Mondelēz beïnvloed door staking

Voedingsmiddelenconcern Mondelēz International heeft afgelopen jaar een netto-omzet van $28,7 miljard gerealiseerd. Dat is een stijging van 8% vergeleken met één jaar eerder. Het bedrijfsresultaat in de regio Noord-Amerika valt wel wat tegen. Dit heeft onder meer te maken met een staking van de Nabisco-fabrieken. CEO Dirk van de Put blijft echter positief.
31 Januari 2022
Duitsland Mondelez

Analyse Mondelēz

Mondelēz in een positieve flow op beurstoneel

Mondelēz zit in een positieve flow op het beurstoneel Het Amerikaanse voedingsbedrijf kondigde vorige week aan dat de overname van Chipita Global is afgerond, en dat was direct te zien aan de klimmende lijn op de beurs. Door de overname wordt het assortiment bakkerijproducten vergroot.
17 Januari 2022
Duitsland Mondelez

Nieuws Kwartaalcijfers

De omzet van Mondelēz stijgt met bijna 8 procent

De Amerikaanse producent van voedingsmiddelen, Mondelēz heeft een goed derde kwartaal achter de rug. De omzet stijgt met bijna 8%, vooral als gevolg van een groei in de verkopen en de gunstige wisselkoersen. Ook de vooruitzichten voor het laatste kwartaal zijn positief.
4 November 2021

Bel met onze klantenservice 0320 - 343 368

of mail naar support@foodbusiness.nl

wilt u ons volgen?

Ontvang onze gratis Nieuwsbrief

Elke dag actuele marktinformatie in uw inbox

Aanmelden