Thuisbezorgen

Thomas Siahaya Lekkerder bij de Boer

Nieuws Lekkerder bij de Boer

Platform Lekkerder bij de Boer blijft groeien

Bij het platform 'Lekkerder bij de Boer' zijn inmiddels meer dan duizend verkooppunten aangesloten, verspreid over Nederland. Het platform speelt in op de interesse van de consument om rechtstreeks bij de boer in te kopen.
15 Februari 2022
maaltijdbezorging thuisbezorgd Boerschappen thuisbezorgen

Nieuws Boerschappen

Boerschappen groeit door in vorm van coöperatie

Boerschappen, een van de snelst groeiende bezorgers van dagverse boodschappenboxen, gaat verder als coöperatie. Dat is deze week bekendgemaakt.
14 Januari 2022
Just Eat Takeaway

Nieuws Just Eat

Just Eat sluit deal met Britse supermarktketen

Supermarktketen Asda in het Verenigd Koninkrijk heeft een overeenkomst gesloten met Just Eat. Dat betekent dat het thuisbezorgplatform ook boodschappen gaat bezorgen. In eerste instantie zijn vanaf januari vijf locaties aangesloten. In de loop van het jaar wordt dat aantal uitgebreid, zo meldt het platform in een persbericht.
21 December 2021
maaltijdbezorging Gorillas

Nieuws Bezorging

Magazijnen flitsbezorgers geweerd in Amsterdam

Flitsbezorgers in Amsterdam kunnen geen gebruik meer maken van zogenaamde dark stores – ofwel minimagazijnen – in woonwijken. Dat laat de gemeente Amsterdam weten aan het Financieele Dagblad. De magazijnen zorgen voor te veel onrust bij buurtbewoners.
14 December 2021
maaltijdbezorging Uber Eats

Nieuws Horeca

Amerikaanse restaurants schalen terug in bezorging

In de Verenigde Staten kiezen verschillende restaurants ervoor om de mogelijkheden voor afhalen en bezorgen in te perken. Veel consumenten geven nog altijd de voorkeur aan thuisconsumptie van restaurantgerechten en deze restaurants zien dat terug in een afnemende winstgevendheid. Ze hopen zo dat consumenten sneller buitenshuis gaan consumeren.
1 December 2021
Dominos Pizza

Nieuws Domino's Pizza

Domino's Pizza profiteert van coronapandemie

Domino's Pizza Enterprises, het moederbedrijf van Domino's Pizza, heeft binnen Europa in het eerste halfjaar van 2021 een omzetstijging van 23% gerealiseerd van ruim €921,5 miljoen. De sterkste groei was te zien in Duitsland met 48,3 % tot een stijging van €55 miljoen euro. De oorzaak van de omzetstijging is te zoeken in de coronacrisis en de consument die meer laat thuisbezorgen.
19 Augustus 2021
deliveroo maaltijdbezorging

Nieuws Halfjaarcijfers

Deliveroo profiteert van coronacrisis

Maaltijdbezorgdienst Deliveroo heeft over het eerste halfjaar een omzet behaald van £922 miljoen. Dat is een plus van 82% met dezelfde periode vorig jaar. De stijging komt doordat de consument vaker eten bestelt. Ook is het aantal aangesloten restaurants toegenomen. De brutowinstmarge daalde van 8,8% naar 7,8% als gevolg van hogere investeringen.
13 Augustus 2021
maaltijdbezorging Uber Eats

Nieuws Maaltijdbezorging

'Bezorging gaat ook dit jaar forse groeicijfers laten zien'

Maaltijdbezorging, boodschappenbezorging en drankenbezorging. Het nam het afgelopen jaar allemaal een vlucht. De groeicijfers zijn historisch te noemen. En daar komt dit jaar geen verandering in, zo meldt het FoodService Instituut Nederland (FSIN) in een nieuw rapport. De verwachting is dat de Nederlandse markt voor fooddelivery dit jaar met 27,9% stijgt.
4 Augustus 2021

Blijf op de hoogte

Mis niets en schrijf u in voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief